Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
IZDZIMTEŅI!

PRETĪGIE, APMĀTIE AROGANTIE DILETANTI!

https://www.delfi.lv/news/national/politics/varetu-apsvert-rigas-domes-arkartas-velesanu-rikosanu-marta-pirmaja-puse.d?id=51726675

Ja viņi to pieņems, es veltīšu turpmāko mūžu skaļai, uzstājīgai aģitācijai pret pašreizējās koalīcijas deputātiem. Bet Pūces un Pavļuta salmu lelles publiski dedzināšu, sitīšu krustā un slīcināšu kanalizācijā.
  • Sāksim ar to, ka vēlēšanu komisiju darbinieki NAV ierēdņi. (Es sen vairs negaidu, ka valstī cilvēku skaits ar aptuvenu nojēgu par vēlēšanu procesu pārsniegtu 1%, bet tomēr cenšos kaut ko skaidrot.)

    Otrkārt un galvenokārt - piesaukt nekonkrētas "Ārzemes" (labi, ka ne "Ārzemijas"), un tad kaut ko salīdzināt, neņemot vērā atšķirības nedz vēlēšanu sistēmās, nedz finansējuma modelī, nedz pamata normatīvajos aktos (sākot ar konstitucionālajām tiesībām), vispār ir analfabētisma pazīme.

    Treškārt, ar nepietiekamiem resursiem organizētās vēlēšanās galvenokārt čīkst vēlētāji. Es saprotu, ka uz viņu interesēm politiķiem pa lielam ir pajāt, bet nu... Apmēram tikpat skaļi mēdz čīkstēt arī paši politiķi un izmisīgi meklēt, pie kurām procesa nepilnībām pieķerties, lai apšaubītu rezultātus un iztiesātu kādu labumu sev un sliktumu konkurentam.

    Ceturtkārt, situācija, kad viens niķīgs ministrēns liek, ignorējot termiņus, pārvēlēt un pārvēlēt pašvaldības līdz brīdim, kamēr rezultāts viņam pašam patiks, ir daudz tālāka no jebkādas demokrātijas nekā pretējā.
Powered by Sviesta Ciba