Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
IZDZIMTEŅI!

PRETĪGIE, APMĀTIE AROGANTIE DILETANTI!

https://www.delfi.lv/news/national/politics/varetu-apsvert-rigas-domes-arkartas-velesanu-rikosanu-marta-pirmaja-puse.d?id=51726675

Ja viņi to pieņems, es veltīšu turpmāko mūžu skaļai, uzstājīgai aģitācijai pret pašreizējās koalīcijas deputātiem. Bet Pūces un Pavļuta salmu lelles publiski dedzināšu, sitīšu krustā un slīcināšu kanalizācijā.
  • Divi jautājumi

    1) kāds šim konceptam būtu sakars ar mani? (T.i., vai tiešām es kādā cibiņu dzerstiņā būtu ko līdzīgu sludinājusi? Nedomāju vis.)

    2) Kāds šim konceptam sakars ar to (un ne tikai to) normatīvo aktu un tiesisko principu, kuri skar vēlēšanu procesu, klaju un demonstratīvu pārkāpšanu?
    • Re: Divi jautājumi

      redzi draudzen, kā jau Tu pareizi norādīji, tā ir atsevišķu dēliešu vēlme pašapliecināties un ar tiesiskumu tam nav nekāda sakara. Es tikai irgojos. Kas attiecas uz CVK, Taviem un citu iebildumiem, tad viņu acīs tās ir tikai sīkas tehniskas ninases, kuras tādas "mazās skrūvītes" kā Tu būsi spiesta atrisināt. Tu un visas Tavas tehniskās argumentācijas ir nieks salīdzinot ar politisko virsuzdevumu!
Powered by Sviesta Ciba