Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nolēmu atputekļot dažus kvadrātmetrus, izvilku no aizskapijas ļoti noutējušu putekļusūcēju, saliku to kopā, ņemdama vērā visus lego klucīšu principus, ieštepselēju, ieslēdzu,... nekas nenotika. Pagriezos, lai aizietu līdz kontaktligzdai un pārbaudītu, vai neesmu pārāk sekli iespraudusi vadu rozetē, un sūcējs pēkšņos dzīvīguma uzplūdos ierēcās un gandrīz norāva man brunčus. Sāku apsūkt tuvāko apkārtni, sūcējs pēc divām minūtēm apvainojās un apklusa.
Droši vien neesmu kaut ko pareizi saskrūvējusi kopā, nodomāju. Kaut kas nehermetizējas. Spiedieni, vakuumi, un tā. Jāaiziet jāpaskatās youtubē salikšanas paraugdemonstrējums. Nocēlu aparātam virsējo daļu, to ar slēdzi, atstutēju uz ūdens spannīša un gāju pie datora.

Seksīgais jaunietis youtubē vēl nebija ticis galā ar visu putekļusūcēja labo īpašību uzskaitījumu un ķēries pie demonstrējumiem, kad gaitenī atskanēja rēciens un sprauslājiens. Putekļusūcēja virsdaļa bija sākusi darboties un līksmi pūta gaisā fontānus no ūdensspannīša.

Tātad hermētisms nebūs pie vainas, es secināju. Un pārspraudu vadu citā rozetē.
Tagad esmu 10 minūtes darbojusies bez ekscesiem, un nudien nezinu, vai man jāaicina uz mājām:
a) eksorcists;
b) elektriķis;
c) jāstiepj sūcējs uz servisu?
  • d) manā pieredzē, ja kaut kas nesūc, parasti kaut kur filtrs ir pilnīgi ciet. Turklāt šamiem tādi mēdz būt vairāki - priekšā un pakaļā. Ik pa laikam jāizņem un cītīgi jāizkrata/jāizskalo.
    • Te bija pat ne tas, ka nesūc, bet ka vispār poga nereaģē uz ieslēgšanu, pat neierūcas, nenorīstās un nenoslāpst, kā tas mēdz būt pie aizdambētiem filtriem. Un tad pēkšņi viss aiziet dziedādams...
  • bez eksorcista nekādi!
    ... nu un ja labprātīgi nenāk, būs jāsamierinās ar elektriķi ;)
  • Pēc visām pazīmēm e) nākamreiz jāmēģina iespraust štepseli kārtīgi :)
    ja tomēr atkal sākas šitā figņa, tad bez b) nu nekādi
Powered by Sviesta Ciba