Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgie draugi, kur jūs iegādājaties savas elegantās melnās bītlenes?
  • Nu nav jau arī Tev nezin kāds ar baisām nobīdēm no standarta tas rumpis, cik bildēs no muzeja esmu redzējusi. Bikses un svārkus es ar raustos, bet bītlene ir staipīgs pasākums, kuru jau nu toč var riskēt. un tad var paņemt to modelīti, kurš ir tā kā drusku brīvāks, nevis tas pavisam pieguļošais. Tik noteikti jānomēra un jāpaskatās tieši Esprit dotajā izmēra tabulā, kuram izmēram atbilst Tavi parametri. Es ar ļoti raustījos, bet nu aiz izmisuma ar veikaliem paprovēju un ir labi. Kungam pat nesen nopirku žaketi no turienes un notrāpījām ideāli ar izmēriem. Tā ka ņem ar metrmēra lenti klēpī un uztaisi sev sūtījumu. Trijās dienās paka ir klāt.
    • Izklausās uzmundrinoši. :) Paldies.
    • Kā viņiem pakas nāk? DHL vai savs kurjers? Kā ar atpakaļatdošanu? Mantas ir ļoti foršas, tikai bažas, kā ar rūķīšu izmēriem. :)
      • Kurjers ir Itella. DHL man patiktu labāk. Teorētiski atpakaļatdošana ir iespējama, bet man nav bijusi vajadzība. Nu bikses, svārkus, mēteļus vēl neesmu pirkusi, jo raustos, bet legingus, džemperus, apenes, meitai sporta krūšturi un peldkostīmu pat, zeķes, cepures, kungam dažādas jakas utt ir izdevies notrāpīt. mums jau atkal tās garās rokas visiem un tad ir tā ka citreiz ja ir uz robežas S vai M tad, protams, pērku M. Ā un meitai tak izlaiduma kleitas ar sapirku un tad mēs mērījām izejot no bildē norādītā modeles garuma, cik īsa tad varētu būt viņai un ar diezgan labi notrāpījās, bet nu metrmēra lenta mums ir katreiz pa rokai.
Powered by Sviesta Ciba