Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tikai viens mazs atgādinājums par to, ka "labklājības valstis" būtu daudz, daudz mazāk labklājīgas, ja sievietes nepiedalītos IKP celšanā.
https://economix.blogs.nytimes.com/2014/04/15/how-working-women-help-the-economy/
  • Labklājības valstis būtu daudz labklājīgākas, ja sievietes nevilktu kopējo darba un līdz ar to samaksas latiņu uz leju "to catter opressed peeplz". Izglītība Ritumos iet uz leju lielā mērā tāpēc, ka sievietes, nēģeri un vēl kaut kādi apspiestie nespēj tikt līdzi ļaunajam baltajam cilvēkam vai austrumaziātam (kurš ir vēl ļaunāks un suprēmāks, bet par to nedrīkst runāt, jo viņš ir brūns/dzeltens). Risinājums komunistiskā garā ir nevis pavilkt zemos uz augšu, bet paspiest izcilos uz leju. Viduvējība kā norma, lai visi justos kā uzvarētāji ar savu kaltēto siļķi un sakaltušo garozu mutē.
    • Tev ir tikai daļēja taisnība, resp., sieviešu gatavība dempingot darba samaksu vistiešākajā veidā izriet no sterotipiskā sadalījuma "ģimenes apgādnieks", "pavarda kūrēja", un attiecīgi kaitē abiem dzimumiem. Vienlaikus tas pastarpināti samazina sieviešu pašu motivāciju un konkurētspēju nozarēs, kurās viņas guvušas pārsvaru.
      • Var jau būt. Vispār par to būtu interesanti parunāt t-a-t kaut kad, ja būs kāds cibas tuss. Forumos tomēr ir mazāk tieksmes uz kompromisiem. Dzīvē viss ir citādāk, kas saka kaut kādā LR2 dziesmā.:)
Powered by Sviesta Ciba