Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tikai viens mazs atgādinājums par to, ka "labklājības valstis" būtu daudz, daudz mazāk labklājīgas, ja sievietes nepiedalītos IKP celšanā.
https://economix.blogs.nytimes.com/2014/04/15/how-working-women-help-the-economy/
  • Arī ziņas, ka tevi besī gandrīz jebkas, ko es uzrakstu un tu nelaidīsi garām iespēju atskriet un mēģināt pakašķēties, ir ļoti senas, bet, kā redzam, nezaudē aktualitāti. :)
    • klau, komentars ir par tavu linku un to, ka tas nav diezko relevants, nevis par tevi. nesaprotu, ka tev izdevas to visu novilt lidz manam kaskigajam raksturam - links ir sloppy un nepasaka neko. Next time do better, I know, you can.

      • A tu nākamreiz raksti savus gudros, talantīgos ierakstus ar relevantajiem linkiem, I know, you can, un nebāzies par korķi svešām pudelēm un nedāļā pamācības tiem, kuri tev to nelūdz, jo citādi rodas iespaids, ka tavu problēmu pamatā patiešām ir kašķīgais raksturs un hormonu disbalanss, nevis svešu cilvēku teksti.
        • Kurš lūdz tev kaut ko iepistēt cibā? Tev ir ļoti dīvaina attieksme pret sarunu, kurā visi nelaiza tavu pēcpusi. Tu esi postr child izlutinātai post-industriālisma laika sievietei, kas jūtās entitled dirst virsū katram sīkumam, kas kaut kā neiepatīkas, bet līdz ko saņem simetrisku komentu no nepiekritīga viedokļa sāk sulkot un pasīvi agresīvi norādīt uz nepilnībām viedokļa izteicējā. Tu esi inteliģenta sieviete. Ja spēsi izravēt savā debates kultūrās ''opbižženosķ", tad vispār būtu super sobesedņica. To varētu teikt vel vismaz par dažām citām progresīvām cibas dāmām. Galvenais iemels kāpēc vīrieši tendē ignorēt sieviešu piedalīšanos debatēs ir tieši šie nevajadzīgie vipļeski.
          • Tev tāpat kā vēl dažiem ir absolūta nesajēga par to, kur ir tava teritorija, kur - sveša.
            Šis ir mans žurnāls, kurā komunikācija notiek pēc maniem noteikumiem.
            Kopš esmu pati pārstājusi līst citu žurnālos ar pamācībām, kā dzīvot, rakstīt un vispār uzvesties man tīkamā manierē, esmu pārstājusi paciest arī šādu uzvedību manos komentāros.
            Kam nepatīk, lai aizpogājas un tinas ... pie sevis. Neatkarīgi no dzimuma un citiem faktoriem.
            • Okej okej. es tikai norādu, ka piemēram savā žurnāla nekādus noteikumus neuzstādu. Visi drīkst tur darīt kas vien ienāk prāta, kamēr tas nav flūds/spams. Tā laikam ir atšķirība, kas šķir Venēru no Marsa.
              • Nesāksim tagad astroloģiskus vispārinājumus. Esmu savā mūžā kašķējusies daudz un ar daudziem, un pēdējā laikā man tā vairs nešķiet produktīva saziņas forma. Pārāk daudz tvaika aiziet svilpienā, bet racionalizējamais atlikums - mazāk, nekā var tējkarotē sagrābt.
                Vienkārši nav vairs interesanti ne pašai audzināt citus, ne uzklausīt citu pieņēmumus, ko un kā man vajadzētu.
                Un neinteresantās lietas jāgriež saknē, jo dzīve ir īsa.
Powered by Sviesta Ciba