Kurvjzieža kontemplācijas

Korsikas atzinjas. Eenas puse

Krāšņais Kurvjziedis

Korsikas atzinjas. Eenas puse

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Atkariiba no otra cilveeka, pat ljoti jauka un miilja cilveeka, ir elle. Un uztureeshanaas ellee tevi parveersh par izmisushu briesmoni. Aamen!

Atrodoties Korsikaa, man bija minimaalas franchu valodas zinaashanas, maz naudas un nebija mashiinas. Es nokljuvu turp, kur mani aizveda, tikkos ar cilveekiem, ar kuriem mani iepaziistinaaja, kafejniicaas eedu un dzeeru to, ko man pasuutiija. Es saaku saprast atkariigaas, uztureetaas un lutinaatas sievietes, sapratu, kaa vinjas paarveershaas nozheelojamaas manipulatorees un histeeriskaas dranjkjees, es iesleedzos tualetee, lai mazliet vientuliibaa pashnjuksteetu par savu pazemojosho bezpaliidziibu un iznaakusi apvaldiiju breecienus :"Neskaries man klaat! Tu arii shodien mani neaizvedi uz Bonifacio kaa biji soliijis! Un visi tavi draugi man ir apriebushies!"
Un taas bija tikai divas nedeeljas! Sievieteem, kuras taa nodziivo daudzus gadus vajadzeetu piedaavaat valsts apmaksaatu eitanaaziju. Vinju pashu un vinju gjimenju labaa.
  • Zini, man tā bijis ir vienu reizi - kad [info]asteors man uzdāvināja Parīzes braucienu. Protams gan jāsaka, ka man vienmēr tika pajautāts: "Vai šajā baznīcā iesim iekšā?" Un kafejnīcā pasūtīts tumšais Leffe, kas man labak garšo, nevis gaišais. Un man ir VISLABĀKĀS atmiņas par to visu!
    Iespējams, ka viss atkarīgs no cilvēku interešu kopības un intelekta līmeņa?;)
    • Man liekas, ka viss - vai vismaz Daudz Kas - ir atkarīgs no termiņa. Jo riesta dejas trakumā vīrišķis tev stieps zvaigznītes no debesīm, orhideju ziediņiem ceļu līdz gultai nokaisīs un nepiemirsīs apjautāties, cik karātu zeltījumu tu gribi uz tā šķīvīša maliņas, no kura tevi ar putna pieniņu baro...
      Bet 99% gadījumu pēc kāda īsāka vai garāka laika viņam permanentā erekcija noplaks, iestāsies viegls apnikums un smadzenēs uzpeldēs jautājums: - A mož, par to pašu naudu trīs blondus pundurtrušus uz Majorku aizvest, mmm? Un tad sekos kārtējā "Miljonāra sievas grēksūdze speciāli tikai mūsu žurnālam"
      Jebkurā gadījumā - neiesaku balstīt savu labklājību uz kaut ko tik nenoturīgu kā vīrieša libido.:)
      • Ai, man varbūt vienreiz gribētos izbaudīt visādas šķīvišu zelta maliņas un orhidejas, nevis kotletes un minets, kā vienmēr un no paša sākuma...;)
Powered by Sviesta Ciba