Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man tiešām sāp, ka plašsaziņas līdzekļi - kurš nu maucīguma (skandāli ir piķis, yeah), kurš stulbuma, kurš slinkuma ("viņa telefona Nr. jau ir manos kontaktos") vadīts, - turpina celt tā nožēlojamā šarlatāna popularitāti.

Baidos, ka pat domājošās sabiedrības daļas pieteikts boikots šiem medijiem situāciju mainītu maz un lēni. Bet varbūt vērts mēģināt?
  • Nav vis dabiskais instinkts. Vismaz ne visiem vīriešiem. Ja tā būtu, tad juku laikos, kad tētis pazaudēja darbu kolhozā, viņš mammu neaizsūtītu strādāt (pirms tam viņa daudzus gadus bija mājsaimniece). Bet - tā kā mammai nebija tā "ķeksīša" un viņa arī ilgu laiku nebija strādājusi, tad viņa varēja strādāt tikai vienkāršos darbus. Un ilgu laiku bija vienīgā pelnītāja ģimenē. Ja viņa būtu aizgājusi mācīties par audzinātāju, kā jaunībā (bet jau bērniem esot) būtu gribējusi, viņai būtu vairāk izvēles iespēju.
    Vai arī man tuvam cilvēkam ir kāda figņa, ka viņš nespēj noturēties darbā - vai nu bipolārie traucējumi vai kaut kas vēl tāds, par ko pisihoterapeiti konstatē, ka vaina ir, bet kā to izārstēt - nezina. Bet tas nemaina būtību - viņš tā reāli nespēj apgādāt savu sievu un bērnus. Viņa sieva pat izdarīja tā, kā māca Rudzītis - aizgāja no darba, lai viņam būtu sajūta, ka nu tik viss ir no viņa atkarīgs. Domā - palīdzēja? Ņe figa. :( Tikai visām problēmām klāt vēl piepulcējās arī ātrie kredīti.
    • Juku laikos (!) pat ūdens var nesasalt pie nulles temperatūras un no trūkuma, cietuma neviens nav pasargāts. Rudzītis taču saka - bakalaurs ir obligātais minimums, lai ja nu kas - var sevi apgādāt cik necik līmenī

      Un ļoti šaubos vai rudzītis aicina sievietes iet no darba, kad darbu zaudē pats vīrs. Tas ir idiotisms. Un dzīvot pāri līdzekļiem un iejūgties nepanesamos kredītos arī ir idiotisms. Pričom te rudzītis?
Powered by Sviesta Ciba