Kurvjzieža kontemplācijas

Estrogeenu faaze

Krāšņais Kurvjziedis

Estrogeenu faaze

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, nevaru, nevaru, nevaru...
Ja Tanatals buutu bijis (bijusi) sieviete, atriebiigie dievi buutu vinju ieslodziijushi uzlaikoshanas kabiinee, kas pilna kraasainiem, pieguljoshiem dzhemperiishiem par izpaardoshanas cenaam, no kuriem budzhets atljauj iegaadaaties ne vairaak par vienu.
Ar mani shodien taa notika. No 29 uzlaikotajiem veselos 16 es izskatiijos satriecoshi jauki. Par spiiti tam, ka jau astotajaa goriidamaas, saaku raudaat.
Un, jaa - kazenju violetajaa es kljuustu par femme fatale, spilgti roziigajaa - par viltoto baarbiju, gaishi lilliigajaa - par cerinju princesi, avenjsarkanajaa - par piejauceeto vampu, baltajaa - par sniega karalieni, sudrabainajaa - piepeshi topu ceela...Augstaas apkakliites mani padara nosleepumainu, atsegtie atsleegas kauli - kokjetu, liidz kruushu bedriitei atvilktais raaveejsleedzeejs - pikantu.
Un jaaizveelas VIENS!!!
Beigaas asarainaam aciim pakjeeru - shkjiet, tirkiizzilo, puukaino, ar lielo atlokaamo shallveida apkakli - un aiztraucu liidz kasei.
Peec tam, lai nomierinaatos, seedeeju kafejniicaa otraa ielas pusee, dzeeru "Martiini", lasiiju "Ievu" un praatoju par eerkskjaino sievietes dziives taku.

Jaa, un veel man ir jauna frizuura!;P
Powered by Sviesta Ciba