Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Droši ir vien kāda korelācija starp to, cik negausīgi riju viegli apcukurotus pīlādžus un cik kvēli esmu sākusi ilgoties pēc koši oranžas krāsas virtuvē. Es gribu oranžus aizkarus, oranžu paklājiņu, oranžas bļodiņas dzīvnieku barībai, oranžus galdautus, oranžu cukurtrauku, oranžu ziepjutrauku, un vēl, un vēl, gribu kliņģerītes, ķirbjus, pīlādžus, smiltsērkšķus, burkānus, samtenes, papriku, aprikozes, saullēktus, saulrietus, lauku olu dzeltenumus.
Varbūt trūkst kāda no B vitamīniem?
  • Tas būtu ļoti interesanti, jo man šie pieņēmumu ir atstājuši ne visai pamatotu iespaidu, bet padomājot, tas iet roku rokā ar seksa un dzīvesprieka trūkumu, jo cilvēki trūkstošās baudas mēdz aizstāt ar ēšanu.
    • Par vēlmi pēc seksa liecinot sarkanās krāsas izvēle, īpaši interjerā. Savukārt, bēšais un brūnais apģērbā liecinot par seksuālu frustrāciju.
      • Uj kā gribētos šim dzirdēt pamatojumu.
        Vispār ir vairākas teorijas par krāsu iedarbību, sen neesmu nevienu cēlusi augšā, tagad ir dzimusi intriga.
      • Šis ir interesanti. Es jau kādus 3 gadus esmu kā apsēsta ar visu brūno, it sevišķi šokolādes brūno. Reizēm pērku drēbes tikai tāpēc, ka tās ir brūnas. Man ir tumšbrūni gultu pārklāji un galdauti, zābaki un lakati. Bet seksuālu frustrāciju pēdējo reizi piedzīvoju un izjutu pirms gadiem 10..
    • ok, mēģināšu senos pierakstus pašķirstīt, kaut kur bija jābūt :)
Powered by Sviesta Ciba