Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgie draugi, jums noteikti katram ir rados kāds padzīvojis ļoti runīgs vīrietis Ar-Viedokli-Par-Politiku-Ekonomiku-ĢeopolitiskoSituācijuKopumā.
Sakiet, lūdzu, kādas ir jūsu stratēģijas? Diskusijās ielaisties nedrīkst (šāds variants netiek izskatīts), piekrist tiem murgiem nav iespējams pat formāli, ja klusē un smaidi kā Džokonda, tevi neliek mierā, ja maini sarunas tematu, uz tevi dusmojas.
Kā lai to menedžē?
  • klusēšana dara sev pāri, uzvilkšanās - arī, tāpēc šobrīd iemēģinu zelta vidusceļu ar informēšanu, ka nedalu attiecīgu viedokli - aprobežojos ar "nepiekrītu" vai "es redzu to citādāk", bez izvērsuma, ja vien pats runātājs nesagrib izprasīt izvērsumu vai iesaistīties sarunā, kurā varu uzdot viņam pecizējošus jautājumus un īsi komentēt atbildes.
    • piemēram, nesen bija īsa saruna par homoseksuāļiem.
      Noklausījos tirādi par pideriem sūdstūmējiem, nu, visu klasisko komplektu, un pateicu, ka man gan nav problēmu ar homosex; Man pajautāja, vai es gribētu, lai mans dēls ir homosex, uz ko es atbildēju, ka man vienalga, tā ir viņa darīšana, kā viņš iekārto savu dzīvi; pajautāja, vai es mazbērnus negribu, es teicu, ka tad, kad gribēju bērnus pie tāda tiku un tas, vai E gribēs bērnus, ir E paša izvēle un man gar to nav nekādas daļas, jo savu reproduktīvo programmu esmu izpildījusi. Saruna - vismaz šis temats - ar to arī beidzās.
    • man gan nav taadu radu, bet shis izklausaas labi un pareizi.
Powered by Sviesta Ciba