Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es nesaprotu - tagad likums nosaka, ka pirmsskolas vecuma bērnus nedrīkst atstāt mājās vienus nemaz? Tas ir tā, ka pat ne uz stundu vai divām? Pat, ja bērns ir normāls introverts, kurš ar prieku spēlējas vienatnē un labi jūtas, ja neviens pieaugušais viņam neuzmācas ar saviem "tunegribiuzēst,pačurāt,paskatītiesmulteni,izietlaukāpaspelēties" u.c. nožēlojamajiem projektiem?
Vienatnē es aizvadīju savas bērnības jaukākos brīžus. Man bija papīrs, krāsainie zīmuļi, grāmatas (aktuālas no 3,5 gadu vecuma) un valdzinoša, maģiska pasaule, kurā visi citi cilvēki bija pilnīgi lieki.
Būtu ļauni, ja man to kāds būtu atņēmis.
  • ir tomer visadi skumji gadijumi sai sakaraa, kas so prasibu pamato.
    • Jā, tā ir drošība.
      Bet, manuprāt, par ļoti augstu un briesmīgu cenu.
      • jebkas ir lētāk par līķi.

        bet tā, ja pietiekami liela māja, vietas vientulībai pietiek, pat tad, ja vēl kāds mājās. ja māja ar dārzu, vēl vairāk vietas. ja katram famīlijas indivīdam savs dators, viņi var arī vispār nesatikties.

      • Augsta un briesmiga cena ir tas manas klasesbiedrenes, kas nepiedzivoja pusmuza krizi, nu, principaa, nomira zem 10 gadu vecuma. Un tiesi sii faktora deelj. tas, ka kaukur berna radiusaa jaabut sakarigam pieaugusam - nu, kas taa par briesmiigu cenu.
Powered by Sviesta Ciba