Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Maijam ir trekna rabarberu krēma garša - tāda krēma, kura galvenās sastāvdaļas ir maskarpone, cukurs un rabarberi. Turklāt tu šo krēmu neuzņem tikai orāli vien, tu tajā peldies, mīcies un kopojies, bez apģērba, varbūt pat bez ādas, nekautri atsegtiem nerviem, un pāri visam tās apdullinošās ziedu smaržas, krāsas, putnu dziesmas, baltās naktis, akadēmiskais diskurss un infernāla šiza.
  • Es arī neesmu nekur braukusi, bet man ir zaļš un kokains iekšpagalms, kurā iziet ar kafijas krūzi rītausmā un bradāt pa rasainu zāli, kad visapkārt zied kastaņi un ceriņi (iepriekš bija pīlādži, ābeles, bumbieres, ievas, ķirši un plūmes), un man ir Ričmonds, kurš jāved staigāt pa Avotu apkaimi, Grīziņkalnu un Maskačku, kad lakstīgalas dzied vai zilas palikdamas.
    Un tūlīt būs sārto vilkābeļu laiks (kā Prustam, kā Prustam), un pēc tam nāks baltās rozītes ar jasmīniem, viss vēl nav nokavēts, vajag tik iet un elpot, elpot, elpot.
Powered by Sviesta Ciba