Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es zinu, ka Latvijā eksistē saprātīgi kristieši. Kāpēc viņiem nav savas radio stacijas? Kāpēc viņi pieļauj, ka arī viņus identificē ar to ārprātu, ko gvelž Tālberga vadītais marasmātiķu klubiņš?
  • Viņa ir?
    • Ir jau ir. Pazīstu patiešām intelektuālus, kritiski domājošus cilvēkus, kuri ir kristieši.
      • Un viņi staigā uz baznīcu u.t.t.? Jo cilvēku, kas tic augstākam spēkam netrūkst, bet nez vai viena beigta žīda pielūgšana viņus padara par kristiešiem. Tur jau nāk līdzi visa tā kristīgā doktrīna, kur augstāk minētās lietas nāk pēc noklusējuma.
        • Kristīgā doktrīna pati par sevi pieļauj ļoti daudz izvērstu interpretācijas iespēju un, ja tajā iedziļinās, nebūt nav tik primitīva, kā daži nedamācīti tēvaiņi un tantuki klaigā minētā radio ēterā.
          Domājot kaut vai par starptautisko katoļu universitāšu absolventiem, jezuītu intelektuāļiem, mūsdienu neotomisma filozofiem - viņus pie labākās gribas nevar nosaukt par aprobežotiem, un es nespēju arī iedomāties viņus pašpārliecināt gvelžam muļķības par to, ka Jāņu dziesmas nāk no Sātana...
          • Da labi, Jāņu dziesmas. Paprasām kaut vai tam pašam Stankevičam par homoseksualitāti, un viņš mierīgi, pieklājīgi, bez elles ugunīm un naida, bet citiem argumentiem, pastāstīs, ka tā tomēr ir Dievam nevēlama attiecību forma, jo, redz, "gudrajā grāmatā Tora...." (iz anekdotes).
            • Jā, mūsu lielo konfesiju arhibīskapiem pārliecīgu liberālismu nevar pārmest, kas nu ir, tas ir.:)
Powered by Sviesta Ciba