Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es zinu, ka Latvijā eksistē saprātīgi kristieši. Kāpēc viņiem nav savas radio stacijas? Kāpēc viņi pieļauj, ka arī viņus identificē ar to ārprātu, ko gvelž Tālberga vadītais marasmātiķu klubiņš?
  • starp citu: http://kalpotajs.blogspot.com/
    jauns, sakarīgs, mūsdienīgs katoļu priesteris, nebaidās no jauniešiem un sarežģītiem jautājumiem, viņam līdz 15.decembrim ir tāds kā konkurss, kad uz e-pastu var nosūtīt interesantus jautājumus, kas skar Baznīcu, ticību un viņš atbildēs blogā, var laimēt Katoļu vēstneša vai Mieram tuvu abonementu.

    ja tev ir kādi jautājumi, tiešām ir vērts aizsūtīt, man ļoti patīk viņa skatījums uz lietām
    • viņš gan ir izteikti konservatīvs un priekš Krī būs par patriarhālu. viss viņa mūsdienīgums ir prasme lietot internetu, lai gan izglītība par Baznīcu, protams, ir gana laba
      • man atkal pirms pāris gadiem ļoti palīdzēja pēc tam, kad tuvs draugs izdarīja pašnāvību un mēs pārrunājām arī diezgan daudzus citus jautājumus, daudz ko vairs neatceros, bet kaut kā iespiedies atmiņā tas, ka viņš teica, ka Kristus bija savam laikam ļoti radikāls cilvēks un ka viņš mūsdienās dzīvojot visticamāk būtu cilvēktiesību aktīvists un feminists

        un no tā laika palika ļoti labs iespaids, es gan ļoooti sen neesmu bijusi uz viņa vadītu misi vai kādu citu pasākumu
    • Jā, vienkārši nevaldāmi sakarīgs, ir tik patīkami atiet no sieviešu žurnālu ezotērikas, ne?

      Garīgā ziņā šādas iebarošanas, noburšanas ir iespējamas, bet to ir grūti pārbaudīt. Uzreiz teikšu vienu lietu. Visi burvji sadarbojas ar ļauno garu. Un garu pasaulē ir tā, ka ja jums un jūsu draugam nav garīgās aizsardzības, tad šādas noburšanas ir ļoti viegli izdarīt. Garīgo aizsardzību jau vairāk kā 2000 gadus dod Baznīca. Ja jums ir vājš kontakts ar Baznīcu, draudzi, kristiešiem, tad šādas noburšanas ir viegli izdarīt. Kā veikt garīgo aizsardzību? Pirmkārt būt kristītam, iesvētītam un salaulātam Baznīcā. Ja ar draugu dzīvojāt tuvās attiecībās bez laulības, jūs jau atrodaties smaga grēka stāvoklī un Dievs jūs nevar pasargāt no burvju uzbrukumiem, jo jūsu dvēsele, caur grēku jau ir atvērta šiem uzbrukumiem. Bet ja cilvēks ir laulāts, katru mēnesi iet pie grēksūdzes, lieto svētītu ūdeni, sveces, ir aizlūgumi Baznīcā, tad nekādi magi, burvji neko nevar padarīt.
      (Vai ir iespejams, ka kāds cilvēks tiek noburts, "iebarots"?)
Powered by Sviesta Ciba