Kurvjzieža kontemplācijas

Amatpersonas piezīmes

Krāšņais Kurvjziedis

Amatpersonas piezīmes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apbraukāju šovakar daļu Vidzemes priekšpilsētas un Ziemeļu rajona iecirkņu. Lielākā daļa komisiju rimti rosījās, šķirojot dokumentus un iekārtojot iecirkņa telpas, pa laikam iereģistrējot kāda večuka vai slimnieka pieteikumu balsošanai mājās vai slimnīcā. Dažos iecirkņos es šodien biju vienīgā apmeklētāja.
Radikāli atšķirīga aina pavērās tajos trijos karstajos punktos, kur tika pieņemtas glabāšanā balsis. Man nācās spraukties cauri paīgnu gaidītāju pūļiem, kas piepildīja vestibilus un kāpnes - drošības pēc turēju gatavībā apliecību, lai piesauktu savas amatpersonas tiesības, jo ne visi te būtu gatavi samierināties ar tādu nekaunību kā līšana bez rindas. Iecirkņu komisiju darbinieki rāvās melnām mutēm un slapjām mugurām. No pārāk nīgras burkšķēšanas gan viņi šobrīd atturējās, tomēr neliela sāpe par piedzīvoto netaisnību viņu acīs bija lasāma. Līdzīgi kā pagarinātais darbalaiks 10.Saeimas vēlēšanās arī šis jauniedevums piesaistījis neprognozēti lielu cilvēku skaitu pārāk mazam iecirkņu daudzumam, tā nu viš'i, un to nu viš' maksā.
  • Vajadzēja uzreiz noteikt, ka jāuzrāda zīme no rabīna, ka konkrētā persona sestdien nedrīkst balsot!
  • Nu, mūsu Ze Iestādes meitenes izskatījās, ka to paredz - gāja ar savām dienesta vietām kā uz ešafotu šo pēcpusdien un jociņus a ļa - tad mēs pēc pieciem iesim novēlēt, neuztvēra kā humoru :D
Powered by Sviesta Ciba