Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un tomēr es aizbraukšu uz Damasku, Bagdādi, Kabulu, Kairu (viņa griežas, viņa griežas, viņa griežas).
  • Hevlēra (pilsētas nosaukums pamattautas valodā) varētu būt jauki.
    • Irānas Kurdestāna bija (un gan jau, ka ir joprojām) sasodīti skaista. Skarbi, augsti un auksti kalni, platbikšu vīriņi, hellēņu un zoroastriešu tempļu drupas ik uz soļa. Gan jau, ka kaimiņvalstī nav sliktāk.
  • es mekleju kompaniju Tibetai !
    • Kad Tu plāno?
      (Tibeta gan ir viena no retajām vietām uz Zemes, kas mani diez ko nevilina, bet nu mazums...)
      • tur vislabaak braukt vasaraa, jo paareejaa laika esot dikti auksts! bet rudeni vai pavasarii es gribeetu katmandu (tur nevarot braukt vasaraa pluudu deelj)
        • Nepāla man šķiet daudz interesantāka, nekā Tibeta, iespējams, tāpēc, ka neasociējas ar tik baisu aukstumu. Savulaik, kad lasīju Jurgas Ivanauskaites Himalaju klaiņojumu grāmatas, man arīdzan Nepāla šķita simpātiskākā no viņas apceļotajām vietām.
          • Nepaala ir fantastiska! iesaku! ne tik daudz katmandu, bet paceljot uz kalnainaakaam vietaam. Pokharas pilseetele (6 stundu autobusa brauciens no katmandu) ir diezgan tuuristu iecieniita, no kurienes var arii tikt dazhaados hiking trips pa himalajiem, es pati gaaju diezgan advanceetu - 7 dienas, bija gruuti, bet iztureeju. biju tur augusta pirmaas divas nedeeljas, nekaadu pluudu, vien lietus citreiz liinjaaja (manson season), tachu izbaudiiju vairaak briivesamiibas no tuuristu chupaam. tuuristu sezonas ir pavasaris un rudens, kad, peec vieteejo teiktaa, muzh visaas pilseetaas. nepaala ir leeta valsts, man par divu nedeelju atvaljinaajumu, ieskaitot viesu maaju un visas aktivitaates, aizgaaja aptuveni 600 USD (shis ir gan atskaitot avio biljeti).
Powered by Sviesta Ciba