Kurvjzieža kontemplācijas

Sātans valkā Pradas zeķītes

Krāšņais Kurvjziedis

Sātans valkā Pradas zeķītes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ne dievs, bet velns ir detaļās, pats Šaitans un seši simti pekles izdzimumu cakina visas detaļas mūsu prātos.
katrs ikdienas mirklis, katra uztvertā ainava, katra cilvēka teiktais un noklusētais, darītais un nepadarītais ir milzu mozaīka, salikta no neskaitāmām detaļām, īstens fraktālis, ja padomā (un, ja nepadomā - arī).
palasu cibas, parunāju ar paziņām, paskatos, padomāju - un secinu, ka citiem ir Ārkārtīgi Svarīgi simtiem tūkstošu sīkumu, kurus es nekad nepamanītu; ka no tiem tiek izdarīti secinājumi, kurus es nekad neizdarītu; ka es pati visticamāk neskaitāmas reizes dienā sūtu apkārtējiem miljoniem signālu, par kuriem pat nenojaušu, un no kuriem viņi veido manu portretu - baisu un kroplīgu, kurā sevi nekad neatpazītu nedz es pati, nedz arī kāds no maniem tuviniekiem.
Pareizas krāsas zeķes, pareizi izspiesta zobu pasta, pareizi sakārtotas dakšiņas atvilktnē, pareiza izvēle starp e-pasta vai telefona lietošanu lietišķajā saskarsmē, pareizā attieksme pret pareizrakstību, pareizais mugurkaula izliekums... tas viss kaut ko liecina par cilvēka prātu, raksturu, iemaņām un tendencēm? Ne velna! Tas viss kaut ko liecina tikai par blēdīgo dēmonu savērptajām shēmām jūsu smadzenēs, kas liek jums to pamanīt un savā nemodē tulkot!
  • Jā. Šodien pat leitestos pamanīju vienu "sarkano lampiņu" par ļaunajiem, kas saka "mēs" "es" vietā, šausmās noskurinājos par to, ka man arī tik neģēlīgi gadās izrīkoties, un drusku nomiru. Bet mēs ar tevi arī esam tieši tādas pašas - kaut vai sk. neseno diskusiju pie manis par "janvārēniem" ;))
  • Milzīgi piekrītu! Iespējams, kādas detaļas nepamanīju, bet šo es piegrāmatošu:)
  • Labāk...

    ir būt "drusku nepareizam", toties interesantam:)
  • Ak kungs, nu gan aizdomājies!!! Ja kādam arī ir svarīgas tās detaļas, tad lai viņš, nabadziņš, mokās. A es peldēšu tālāk bez tām bezgalīgajām detaļām! Dzīve ir par īsu, lai tagad sakoncentrētos uz detaļām! ;))
Powered by Sviesta Ciba