Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ar jaunāko adīkli man ir iestājies Pēnelopes komplekss - cik pa dienu noadu, tik vakarā izārdu. Jo nepatīk, jo nesanāk, jo nedodas rokās. Īstenais topiņš vēl dzīvo ideju pasaulē un manā alā nav skaidri saskatāma tā ēna.
Bet dzija ir jauka. Kokvilnas gublāns vēso toņu gammā - balts, rozā, fuksija, lavanda, ceriņi.
Par ko es esmu pārvētusies, bļe!
  • tu vismaz adi sev :)
    -
    es adu un ārdu - un tā ikvakaru...
    kā tante adu - ibio (māsasmeitai bruncīšus - mazai, vēl gadu nesasniegušai spindzelei, kas jau tagad patstāvīgi joņo pa dārzu kā varonis)
    štrunta brunchus - tik uzadu un visus izārdu... nespēju noķert īsto garastāvokli konkrētai dzijai :(
    • O, jā. Es pirms mēneša sāku adīt džemperi mammai - ar cerību uz mātes dienu pabeigt. Varam minēt trīs reizes, cik tālu esmu tikusi. Jo, ja pat sev ir grūti uzķert īsto rakstu un modeli šai dzijai, tad, ja vēl ieslēdzas Atbildīgais Cenzors, kurš atgādina par otra gaumi un ieradumiem, misijas statuss vispār sāk tuvoties neiespējamam.
      • jā! sev vienkārši salīdzinoši
        ja otram, pat ja tas ir mazs, sīks ķipars, kuram patiesībā vienalga, ko vecāki mugurā uzvilks - pēkšņi atbildība, cenšos noķert pareizo raksturu - lai tas štrunta bruncis ir taisni tāda, kā Meitenei un viņas raksturam piederās...
        atbildība... ekh kaitinoši :/
  • Mīļās meitenes, uztverat to adīšanu vieglāk! Ja kas neķeras rokās, tad jāpaada kas cits, kaut cimdi. Un varbūt vispār tai alā var atrast kādu zīmuli, un to ideju pasaulē mītošo topiņu uzlikt uz papīra lapas vai iegravēt alas sienās. Novest līdz pilnībai un tad ķerties pie adatām! Citādi tā jaukā dzija var kļūt pelēcīga. ;) Lai izdodas uzcakot visjaukāko topiņu!!!
    • Vieglāk kā es to uztveru, nemaz uztvert nav iespējams, tieši tāpēc nekad arī nav nekādu zīmējumu un aprēķinu, tikai maldīšanās improvizāciju labirintos.:)
Powered by Sviesta Ciba