Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja pēc šiem pieciem baisajiem mēnešiem neizturama sala un nepārejošajiem iekaisumiem visos ar elpceļiem saistītajos orgānos es nesaņemšu kompensācijai vasaru ar vidējo temperatūru +32 dienā un +25 naktī, es nekad vairs neticēšu nekādam metafiziskam taisnīgumam. Kosmoss ir ļauns, tukšs un ledains, bet to onkuli, kurš pieskandināja internetu, agru pavasari solīdams, vajag publiski nopērt citiem par biedinājumu.
  • un lietuviešu lāci, kurš pāragri izlīda no midzeņa -arī nopērt:)
  • Nevar jau nekad izdarīt visiem pa prātam - šogad ziema bijusi labvēlīgāka Baltijas jūras roņiem!
  • nākamnedēļ puteņos...
  • mēs jau par šo tēmu esam vienojušās, ka cilvēki ir ārkārtīgi dažādi, tāpēc šis nav jāuztver nopietni, tomēr nevaru nociesties - tev mājās slikti kurina? drēbes par plānu? nu kā tā var būt, ka ir tik traki? un galvenais, kā var gribēt +32. tu tiešām vari viņos paelpot?
    • Jā, man mājās slikti kurina, šoziem ļoti reti bijis tā, ka istabas temperatūra pārsniedz 15-16 grādus, iespējams, jāmaina radiatori, vai vēl kas tāds jādara. Es no tā tiešām ļoti ciešu, jo jādrebinās ar visu tuntulēšanos un četrreiz dienā jālien karstā dušā, no kā pēc tam lobās un iekaist āda. Turklāt iesnas un kakla iekaisums man kopš oktobra tā arī nav īsti pārgājuši - ir tikai akūtās un mazāk jūtamās fāzes.

      Savukārt + 32 (un arī + 36, + 38) es paelpot varu ļoti labi, un daru to beidzot ar baudu un prieku, tas ir pārbaudīts.:)
      • šausmas, tad es saprotu (to pirmo daļu) un jūtu līdzi. 15-16 istabā IR traki. tikai tur jau nav vainīga ziema! skandināviem ziemeļos ir ļoti siltas mājas.
      • Toties mēs varam viens otru apbrīnot. Es nevaru pagulēt, ja naktī istabā ir +20. Mana advancētā apkure noregulēta uz +16. Un arī pie +15 es jūtos ok.
        Un ja ir virs +25 es esmu visu laiku sasarkusi un savīdusi un man tas riebj.

        Sniegs gan apnicis, es gribu redzēt zaļu krāsu.
        • Jā. Tavas spējas mūsu klimatā ir daudz, daudz noderīgākas.
          Es sāku labi justies no +25, un tas noteikti ir daudz sliktāk.
          Bet vēlme pēc zaļās krāsas ir akūta. Es sāku adīt džemperi Nr. 7 (vēl nepabeigusi Nr.6), jo ļoti gribējās atkal to zaļo.
Powered by Sviesta Ciba