Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk, būtne, kuras dēļ es nekad nespēšu pilnībā respektēt dzīvības svētumu. To pamanot, manas snaudošās slepkavošanas tieksmes atmostas momentāli un pārņem mani visu, pilnībā aizēnojot visus labos nodomus attīrīt karmu utt.
  • Es gandrīz sapriecājos! Ka ir vēl kāds, kas netiek galā (netiek? netiek?!)

    Es pārtikas kožu problēmu pēc pāris gadu nevienlīdzīgas cīņas atrisināju izvācoties no tā dzīvokļa nafig ārā... negribu zināt, ko domā par tēmu īrnieki....

    (Kaut-kur stacijas tuneļos var nopirkt līmlapas, piesūcināts ar feromoniem un "dihlofosu" , kas tos dranķus pievielina un nogalē. Speciāli pārtikas kodēm domātas)
    • Man palaikam problēma pierimstas, kad es gandrīz pilnībā atbrīvojos no visiem glabājamajiem produktiem - rīsiem, griķiem, lēcām, garšvielām. Bet tad atkal nenoturos un nopērku pa jaunam. Ar visām kodēm, protams.
      Ienīstu. Bezspēcīgā, izmisīgā ļaunumā un naidā.
      • Viņas mēdz arī papīros (pārtikas iepakojumos vai tapetēs) ieperināties, tāpēc tik grūti vaļā tikt.
    • Tās līmlapas tiešām palīdz. Mēs turam vienu pielīmētu pie virtuves loga, jo tās siltajos mēnešos salido no āras. Un permanenti viena stāv virtuvē virs miltu produktu plaukta, lai tās, kuras izlido no kāda ekogrūbu maisa, nepārvāktos uz citiem plauktiem.
      Un ir miers, jo atliek izmest tikai nepareizo iepirkumu.
Powered by Sviesta Ciba