Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Citās mājās dzīvo kleptomāniski elfi, kuri zog zeķes, bet man savukārt ir piromāniskais elektromaniaks. Svētīga tā nedēļa, kad neviena spuldzīte ar skaļu un priecīgu plīkšķi neizdeg virs manas galvas.
Varbūt jāpāriet uz svecēm? Vai eļļas lampiņām? Būs arī siltāk...
  • tā jau var bankrotēt!
  • Vai nu visas lampiņas ir viena sūdīga ražotāja, vai ar elektrību nav lāgā. Ja strāvas stiprums lēkā, tad šitā var palikt arī bez visādiem citiem aparātiem, ne tikai spuldzītēm. Es drošvienka celtu histēriju un mobilizētu visas apkaimes elektriķus pēc kādas ceturtās spuldzes.
    • Lampiņas ir no dažādiem veikaliem un ražotājiem, un šitā herņa periodiskiem uzplūdiem neatstājas jau piecus gadus, tā ka laikam pie vainas ir strāvas raustīšanās.
  • Vai arī pati uzvilkta, no kā spuldzes spriedzi netur :).
  • Tas tikai nozīmē to, ka kaut kur ir nepareizas slodzes. Tb vadi un savienojumi nav pārbaudīti un pareizi sastellēti. Par 'parastām' spuldzēm neko nezinu, bet 'ekonomiskajām' vajadzētu darboties dažus gadus.
    Protams, var jau gadīties, ka tev visur ir saliktas ekospuldzes tieši pirms pāris gadiem un tagad visas pamazām beidz savu praktiskās lietderības mūžu :)
Powered by Sviesta Ciba