Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viedtālruni sev tuvākajā nākotnē neieviesīšu.Izmēģinājuma nedēļas laikā tā arī neesmu sapratusi, vai to uztvert kā neērti lielu telefonu, vai kā neērti mazu datoru. Tracina ikdienas uzlādēšana, skārienjutīgais ekrāns joprojām šķiet daudz neērtāks par taustiņiem. Protams, varētu pie tā visa pierast, un gan jau arī nāksies - pēc dažiem gadiem, kad citādus telefonus visticamāk neražos. Taču pagaidām būšu konservatīva un vecmodīga, lietošu atsevišķas ierīces tām paredzētajam funkcijām, tā ja!
  • jā, lūk, apsvērumam, ka bača nevelk vimaz nedēļu un, ka tas viss izskatās pēc fakin datora (kuru es lietoju darbā un mājās cenšos apgrūtināties pēc iespējas mazāk, besī), nemotivē pāriet no podziņām un skārienjūtīgo versiju. Citādāk no PC interfeisa bļe nekad netikt laukā, tad jau labāk smadzenē čipu implantēt, lai arī skats pa logu caur vindausi vai ābolīti iet..

    kā arī tie mūžīgi nospeķotie ekrāni, fūūū
    • Izklausās pēc skābajām vīnogām.
      • PMS, VTO un droši vien vēl pilnais mēness, mhm.

        vīnogas par skābām varētu dēvēt, ja pie tām tikt nevarētu, bet nav jau gluži tā, ka skārienjūtīgs aparāts būtu nepieejams, nedz pamēģināšanai no draugiem dabonams.

        kā arī reizēm cibas ieraksti un īpaši komentāru daļa nav gluži recenzēts kustlexikon šķirklis, var arī dirst dišanas pēc
Powered by Sviesta Ciba