Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Reizēm man šķiet, ka lieliska opcija būtu visus tradicionālo vērtību fundamentālistus ik pa laikam deportēt uz kādu valsti, kas dzīvo saskaņā ar senām un noturīgām patriarhālām tradīcijām. Ne obligāti uz kādu talibu kontrolētu Afganistānas lauku ciematu, bet varbūt uz kādu Nigērijas nomali vai kaut kā tā. Lai izbauda, cik jauka ir stabila laulība, kuru nav iespējams šķirt pat tad, ja kopdzīve ir kļuvusi neciešama, cik forši ir vīrietim būt divdesmit cilvēku ģimenes galvam un apgādniekam, strādājot padsmit stundas diennaktī, cik lieliski ir būt patiešām sievišķīgai sievietei, izprecinātai tūlīt pēc pirmās mēnešreizes, neprotošai ne lasīt ne rakstīt, toties ar lieliskām mājsaimniecības iemaņām. Augsta dzimstība, stingra morāle, vai nav jauki!
Ja Latvijas teritorija būtu pietiekami liela, varētu pat atvēlēt kādu zemes pleķīti šeit, lai iekopj kādu ciematiņu, līdzīgi ASV amišiem. Galvenais, nelaist viņus no turienes laukā, tikai reizēm aizsūtīt kādu medicīniskās palīdzības misiju, lai nebūtu pavisam nehumāni.
  • :)

    es savulaik fantazēju, ka vajadzētu visus krievus latvijā nomainīt ar afro, lai latvietis nacionālistiskais beidzot sajūt īstu diferenci
    • Tas ir interesants jautājums, par kuru esmu domājis - ja .lv strauji rastos liels imigrantu skaits, tb, bipolāra sabiedrība kļūtu multipolāra, kā notiktu sabiedrības grupēšanās. Teiksim, vai latviešu un krievu nacionālisti vienotos savā starpā, vai, gluži otrādi, notiktu mēģinājumi vienoties ar imigrantiem, utt.
      • Es vairāk lieku uz to, ka nēģeru un čurku sišana būtu vienojošais elements latviešu un krievu urlām, savukārt "rūpes par eiropeisko un kristīgo vērtību saglabāšanu" - latviešu un krievu "tradicionālistiem".
        Vispār, man radies iespaids, ka padibenes nebūt nav etniski sašķeltas - latviešu un krievu bomži un lumpeni žūpo kopā, kautiņi notiek nevis etniskā naida, bet nozagta piecīša vai izlietas krutkas dēļ.
        • domāju, ka Tev taisnība. Kaut kur lasīju par DĀR pēc apartaīda, ka baltie tā pat dzīvo savrupi, tikai tagad tie no nēģeriem, kam ir nauda dzīvo slēgtajos rajonos kopā ar baltajiem. Bet lielākajam % sadzīvē nekas nav mainījies.
        • Visticamāk, kaut gan es nebrīnītos, ja daļa zapčelistu utml mēģinātu grupēties tieši ar imigrantiem, jo nepilsoņu tiesības un internacionālais pienākums.
          To, ka abu grupu radikāļi ļoti labi sadarbojas, rāda praida laiks.

          Par padibenēm - nu tādi galīgie lumpeni un bomži, protams, taču nedomāju, ka viņi ir ietekmīgs skaits un/vai spēks jebkādā nozīmē.
Powered by Sviesta Ciba