Kurvjzieža kontemplācijas

Vēl mazliet par lieko svaru. Un Vīru_Lietām

Krāšņais Kurvjziedis

Vēl mazliet par lieko svaru. Un Vīru_Lietām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sapratu, kāpēc man neliekas glīti resnie vīrieši - manī ir par maz mātišķuma. Vai arī tas tiek pārāk veiksmīgi sublimēts kaķos.
  • Un atkal - kāds sakars mātišķumam ar mīlestību pret resnumu? Tas ir it kā - lai pāēd labāk par daudz nekā par maz?
    • Nē, man kaut kā likās, ka sievietes ar laimīgas grūtniecības pieredzi spējīgas uz lielāku empātiju pret šo kungu vēderiem.:)
      (Bet vispār es ākstos). :)
      • Es jau biju gatava sākt pārmest seksismu vai taml.
        Tas ir tāpat, kā ar vīriešiem, kuriem patīk tikai blondīnes vai tikai brunetes vai ar 75F vai... tik līdz 30...
        • Nē, nu, protams, galvenais jau ir Dvēsele, un vispār - ka tik labs cilvēks.:)
          Tomēr, ja gribu pavisam godīgi izkratīt sirdi, tad labi vīriešdzimuma cilvēki ar kalsnu un stiegrainu augumu man šķiet seksuāli daudzkārt pievilcīgāki nekā labi vīriešdzimuma cilvēki ar lieliem vēderiem.:)
          • Bāc, šitā man arī ir pēdējā laikā interesanta tēma - tāpēc, ka arī patīk skaisti, stiegraini augumi, bet. Bet. Nākas arvien vairāk novērot, ka augums bez visa cita nav pietiekoši, lai cilvēks izraisītu jebkādu seksuālu vēlmi. Un sanāk taču, ka augums norāda uz ģenētisko veselību, bet arī citas lietas, piemēram, prāts un emocionālā stabilitāte, kā arī visādas smalki saucamas īpašības signalizē par evolucionāro piemērotību turpināties. Kas, savukārt, izraisa seksuālo pievilkšanos.
          • hm... nu.... tīri teorētiski jā.
            bet nu praksē... kad man bija gara auguma kalsns boifrends, man patika gari un kalsni. kad man bija tāds ap 100kg un gariem matiem, patika tādi un kad..

            jā, drīz patiks atlētiski 25 gadus veci puiši bez īpašām citām dvēseles pazīmēm. varbūt. tīri teorētiski. jā, seksuāli pievilcīgi visdrīzāk tieši tādi.
Powered by Sviesta Ciba