Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pabeigusi tulkojamo darbu, trīcēdama kā zilcdesa, aizvilkos līdz vannasistabai un ierāpos dušā. Atgriezu karsto krānu līdz galam un gaidīju, kad vismaz daļēji atjaunosies mana asinsrite. Uz mirklīti prāta iezibsnīja doma, vai pie viena nenoskūt kājas, taču veselais saprāts atgādināja, ka šādos apstākļos jebkāds apmatojums ir saudzējams un pat kultivējams. Ja saņemšos izlīst ārā no mājas, būs jānopērk šņabis vai kas līdzīgs. Un jāturpina mēģināt izdzīvot.
  • man ir ambrozija un veselības dzēriena recepte, ko dzēru, kad biju LV pie -20.
    Tātad:
    50 gr melnā balzāma, atjauktu ar karstu pienu un ēdamkaroti medus. Garso lieliski un sasilda momentali. Es šitā pa vakaru izmurraju 0,5 pudelīti.
  • es nesen arī mēģināju sildīties dušā, bet, lai gan stāvēju zem karsta ūdens, auksti bija šā kā tā. Palūrējusi aiz aizkariņa konstatēju, ka kaķi atķimerējuši durvis līdz galam vaļā un apmierināti guļ pie sliekšņa. Laikam nolēma, ka tas ir ātrākais veids kā sasildīt dzīvokli.
    • Mani kaķi rīko histēriskas scēnas, ja es sadomāju mazgāties aiz aizvērtām durvīm. Emīlija reiz man par sodu izvilka pa durvju apakšu vannas istabas paklājiņu gaitenī, un tagad es durvis vairs ciet neveru.
Powered by Sviesta Ciba