Kurvjzieža kontemplācijas

Lūzeres monologs

Krāšņais Kurvjziedis

Lūzeres monologs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad man bija 16 gadi, es domāju, ka man reiz - tālajos 30 -būs četri bērni, doktora grāds, brīnišķi interesants darbs, pasaulē interesantākais vīrietis par vīru un māja jūras krastā. 18 gados sapņi bija reducējušies uz vienu - mazu, glītu, gudru, tumšmatainu - meitiņu, doktora grādu, grāmatām aizkrautu bēniņu dzīvokli, ārkārtīgi interesantu, radošu darbu un dažiem samērā interesantiem periodiskiem mīļākajiem.
Nu, ko lai Tev saku, jaukā meitene no astoņdesmito/deviņdesmito gadu mijas... Piedod, ja vari. Ne tik daudz par to, ka meitai paredzētā olšūna joprojām snauž iegurņa aizkulisēs, savu uznācienu gaidīdama, ne arī par to, ka pasaulē interesantākais vīrietis joprojām klīst savvaļā...vai ticis kādai citai - ej, nu sazini, lai viņam labi klājas! - nu, arī to doktora, pat maģistra grāda neiegūšanu Tu kaut kā vēl varētu sagremot, bet nosaukt Tev savu darba vietu un ieņemamo amatu es gluži neiedrošinos.
Nja!

"Otpustjitje menja v Gimalaji,
otpustjitje menja na sovsem!"
:)
  • Nē, nu es jau arī gribēju nirt jūrā pie Lielā barjeru rifa. Bet vēl jau var paspēt :)))
    • Mjā. Es laikam drusku baidos no tā rīta, kad pamodusies sapratīšu: "Nē, nu vairs nevar paspēt vis!"
      • Taa peedeejaa izteiktaa doma par nepaspeeshanu taa arii uzrodas... Bet parasti tas notiek taa, ka tu visu dziivi dziivo it kaa melnraxtaa, beta testa versijaa (datorikju valodaa runaajot) - un tad, kad izdomaa dziivot to iisto versiju, tad jau toch var buut par veelu.
Powered by Sviesta Ciba