Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Antiskrējēju retorika savā dzelžainajā loģiskumā raisa asociācijas ar apgalvojumiem: "Es zinu vienu čuvaku Balvos, kurš dzērumā izkrita pa piektā stāva logu un nositās, tāpēc uzskatu, ka pa jebkura stāva logu jebkurā miesas un gara stāvoklī skatīties ir bīstami" vai arī "Man ir/ es pazīstu vienu, kam ir/ alerģija pret burkāniem, tāpēc jūs man neiestāstīsiet, ka burkāni var būt veselīgs pārtikas produkts".
  • manaa gadijuma aarstu viedoklis ir viennozimigs - man kudii labaak ir peldeet, jo nav skelets taa konstrueets, lai speetu so slodzi ilgstosi iztureet, diemzeel. skrienot laikam bija 2.5 x lielaka slodze celju locitavaam un 4x lielakaa muguras skriemeljiem, vai arii otraadi. Bet veselam cilvekam bez noslieceem uz osteoartriitu meerena skriesana piemerotos apavos pa miikstu segumu, sekojot visaam drosibas normaam - paaraka nekaitee.
    • esmu dzirdējis par statistiku, ka skrējēju un neskrējēju grupās ir vienāds muguras problēmu daudzums. to saprotu tā, ka tie ar noslieci dabūs problēmas aŗi neskrienot, tie bez noslieces nedabūs arī skrienot. No personīgās sajūtas - muguras apakšdaļas problēmas pazuda reizē ar regulāru skriešanu un riepas nodzīšanu.
      • nu bet kapec tiek pretstatits: skriesana - sedesana uz divana un riepas audzesana ! peldeesana ir saudzejosaks sporta veids, taapat kaa nuujosana vai kas tur veel !
    • Tu tagad lieto manis jau piesaukto "alerģija pret burkāniem" argumentu. Jā, protams, pasaulē ir gana daudz cilvēku ar noteiktām sirds vai kaulu patoloģiskām izmaiņām, kuriem skriešana nav piemērota. Pret to, šķiet, nevienam nav nekādu iebildumu.
Powered by Sviesta Ciba