Kurvjzieža kontemplācijas

Un vēl viena f***ing nepatīkama sajūta

Krāšņais Kurvjziedis

Un vēl viena f***ing nepatīkama sajūta

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tad, kad esi tiktikko nolakojusi nagus, ir JĀGAIDA. Tu plivini plaukstas, taisni izstieptiem pirkstiem, izvairies dajebkam pieskarties, jūties tā, it kā pēkšņi būtu kļuvusi invalīde. Krūštura lencīte sāk slīdēt un tu izmisīgi apļo plecu, lai uzdabūtu to atpakaļ vietā. Ieniezas deguns, paberzēšana ar plaukstas virspusi to nenomierina un tu saliecies baisā līkumā, saraujot muguru krampjos, lai paberzētu degunu gar plecu - tuvāko ķermeņa daļu, ko tobrīd sedz kaut cik raupjš audums. Un tad nāk briesmīgākais - ļoti sagribas čurāt. Tu mēģini ar savu urīnpūsli aprunāties kā ar saniķojušos bērnu, bet šis neklausa. Tu uzmanīgi apošņā nagus, pieskaries tiem ar mēles galiņu un konstatē, ka acetonu vairs it kā laikam nejūt. Tu riskē aiziet līdz tualetei un ārkārtīgi piesardzīgi paveic visu, kas jādara. Un tad - brīdī, kad atvieglojuma eiforija atslābinājusi tavu modrību un tu celies, lai sakārtotu apģērbu, atnāk Tā Sajūta - kā miesas sasildīta biksīšu gumija noslīd pa pirkstiem, noraujot līdzi vismaz triju nagu lakojumu!
  • Beidzot atšifrēju.
    Tu iespaidojies no Stīvena Kinga!
    • Tu saki? var jau būt...

      es kaut ko no jamā lasīju pirms gadiem 4 - 5. atmiņā nav palicis, šķiet, nekas. Tikai, ka grāmata bija spīdīgos vākos.:)
  • Ar katru tavu postu paliek aizvien interesantaak tos lasiit ;))
  • te pekshnji ir jaasleedz durvis ar atslegaam(!), lai kaads nabadzinjsh, kuram pasham taas ir, tiktu iekshaa. vai arii steigaa jaagjeerbjas, lai paspeetu laikaa, un tad viskaitinoshaakie ir pieguloshie dzhinsi, kuru raaveejsleedzeeji un saburziitaas kabatas ir lielaakie perfektaa manikiira slepkavas...
    ou jaa... un shkjiet ir simtiem veidu, kaa sabojaat perfekto nagu lakas klaajumu, bet tikai 1, lai visu atkal atgrieztu kaartiibaa.
    bet tas ir meerfijs (shkjiet viens no maniem peedeejaa laika labaakajiem draugiem) ar visiem saviem likumiem...
Powered by Sviesta Ciba