Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Taa kaa no filmas "Varonis" mani visilgaak vajaa sarkanaa epizode, iipashi abu sievieshu divciinja, varu secinaat, ka manii visstipraakaa ir piezemeetaa, egoistiskaa un kaisliibu plosiitaa dalja. Varu arii neko nesecinaat.

Esmu atkal pieviilusi cilveeku, kursh gribeeja mani satikt un kuru es gribeeju satikt, bet aizmirsu piezvaniit, un tagad iignjojos pati uz sevi.

Darbs un niigrums nogalina fantaaziju.
  • Man gan lietus laases uz zobena asmens, un vecais daoss ar sjamisenu (vai kaa to shtrumu deevee) fonaa.

    • Mjaaa. Uudenslaashu motiivs mani piesaistiija visas filmas garumaa. Tevis mineetaa epizode man peec tam kaut kaa dikti sasaistiijaas to ciinju virs ezera un no zobena noriteejusho laasi uz mirushaas Sniegpaarslas vaiga.
    • Njā ... man arī vislabāk patika tieši pirmās ainas par cīņu lietū ... lietus lāses ... kā mūzika un kā augstākā personības harmonija ...

      Bet kopumā to filmu bija grūti uztvert, kā vienu vienotu veselu gabalu ...

      Vismaz manā uztverē viņa ir saraustīta mazās īsās etīdēs, kuras katra savādāk interpretē vienus un tos pašus notikumus ...

      Krašņie vizuālie tēli lielā mērā traucē uztvert domu, kas varbūt slēpjas zem tiem ... viss ir pārāk naturāls, kaut arī itkā parādīts kā fantāzijas lidojums ... (Cīņas ar bultām, cīņa virs ezera, etc)

      Tas ir mans subjektīvais vērtējums ... bet vispār filma laba :))
  • Tas kaa tas tika trakteets filmaa it nemaz nav noteicoshais skatiitaaja atminjaa palikusho ainu trakteejums.:)

    Man atminjaa baltaa aina, kur abi seezh kalna galaa. Un tas nemaz nenoziimee to, ka taisos mirt.:)))P
    • A vajadzeetu!
      Tak katra muusu diena ved uz naavi, un peedeejaa tikai pieved pavisam klaat! ((c)Kaut kaads vecs, vieds, sen nomiris onkulis, varbuut ka Montenjs)

      P.S. Neuztver tikai, luudzu, mani nopietni!:)
  • visi taa juusmo par "Varoni", ka izskataas, ka arii man buus beidzot jaasanjemas un jaaaizchaapo liidz shamam iestaadiijumam, un veel gan jau kaut ko jaunu piedziivoshu, jo peedeejoreizi, kad es tur biju, filma bija melnbalta un bez skanjas un tas viirelis uz skatuves klavieres vienkaarshi smiekliigi speeleeja un shamaa fracinju es vispaabaa labaak nekomenteeshu ...

    bet fanytaaziju nogalina emociju truukums .. tagad atliek tikai noskaidrot, kas nogalina emocijas ?!
  • taa 2 sievieshu ciinjas aina tieshaam bija naaviigi skaista...
Powered by Sviesta Ciba