Kurvjzieža kontemplācijas

Šis nav labs jūnijs.:(

Krāšņais Kurvjziedis

Šis nav labs jūnijs.:(

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jūniji vienmēr ir auksti. Kaut arī parasti ne tik auksti kā šogad. Un garlaicīgi. Kaut arī parasti ne tik garlaicīgi kā šogad.
Man pietrūkst dārza svētku, kas piesātināti samīdītas zāles, grila dūmu un ceptas gaļas smaržas. Man pietrūkst klusu smieklu un čukstošas flirtēšanas zem jasmīniem, kad visa nakts ir vienvienīgs biezi samtains mijkrēslis. Man pietrūkst skūpstīšanās saullēktā jūras krastā, sāļi sāpīgām lūpām, zosādainiem pleciem, rasaini nobristām kurpēm. Man pietrūkst kūleņu āboliņa pilnā pļavā. Man pietrūkst vīna glāzes uz lieveņa blakus peoniju dobei.
Labi jūniji saldi smaržo un ir mīksti kā putukrējuma guba uz zemenēm. Kā peonijas zieds, kurā atsperīgi iegāžas spīdīgi zaļa vabole. Un tajos nav nekā skarbāka par dzīvžoga maijrozītēm.
Šis nav labs jūnijs.:(
  • tikai juunijam nav jaarada tevi, bet gan tev jaarada juunijs...
  • Es teiktu, ka skarbi, bet patiesi.
    • Skarbi?
      • Skarbi - tapeec, ka dienas ir veesas un neomuliigas.

        Tiesa, tas raisa domu gaajienu uz to, ka taadaas dienaas ir forshi seedeet kaadaa klusaa, nedaudz kreeslainaa krogaa (vislabaak, ja tas buutu gandriiz tukshs) pie loga, leenaam malkot kaut ko alkoholisku un skatiities laukaa kaa liist vai pil lietus vai vienkaarshi ir apmaacies un veejains. Tiesa to pashu var baudiit arii rudenii, sajuuta buus vienliidz laba - tiesa gan tad buus jaamalko kaut kas siltaax (viskijs ar kjirshu sulu vai balzaams ar upenju sulu - pie tam uzsildiits).
Powered by Sviesta Ciba