kramers

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30:

Comments

[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:28. Janvāris 2009 - 08:12
(Link)
Ak, jā, tas bija elitārs un smalks joks, kuru es idiote nesapratu. Secinājums viens - nevajag kontaktēties ar idiotiem. Ceru, ka Tu vairāk tādas kļūdas nepieļausi. Paldies par uzmanību.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:28. Janvāris 2009 - 12:55
(Link)
Es neapgalvoju, ka tas bija pats labākais joks kopš Noasa laikiem, bet vai ir vērts par to tik ļoti iespringt, ja šajā diskusijā pieminētā publika speciāli virsū parasti nebrauc un tālāk par rimtu apcelšanos neiet?
Un vai Tu pati vienmēr esi tik taktiska, kā no citiem sagaidi? Tev nekad negadās pat netīšām kādu aizskart, nerunājot jau par uzbraukšanu? :)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:28. Janvāris 2009 - 13:10
(Link)
Nu bet es taču saku - nevajag kontaktēties ar idiotiem, tb mani šajā gadījumā. Jo sevišķi, ņemot vērā to, ka es esmu neaudzināta, rupja un prasta.

Vai es gadījumā drīkstēšu izvēlēties lietas, ko ņemt ļaunā, lietas, par kurām smieties, lietas, par kurām priecāties vai bēdāties? Vai man tomēr katru reizi ir jājautā kādam, kā man konkrēti uz kaut ko reaģēt? Oder man arī tos, ko piefrendot/atfrendot nav tiesības pašai izvēlēties, bet ir kādam jājautā? Un kuram gan? Kurš tad ir tas viedais visos gadījumos?
Bet zini, nē, es laikam tomēr turpināšu izlemt pati.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:28. Janvāris 2009 - 13:16
(Link)
Šajā konkrētajā diskusija Tu biji tā, kura izvēlējās piedalīties. Ja kas :)
Un es arī pats izvēlēšos tēmas, kuras apspriest :))
Powered by Sviesta Ciba