koks - American Beauty [entries|archive|friends|userinfo]
koks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

American Beauty [Mar. 7th, 2018|04:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]

American Beauty. Filma par skaistumu, fantāzijām, cilvēku psihi un dzīvi kā tādu. Man šķiet, ka cringe un pārpratumu ziņā pārāks par šo ir tikai Breaking Bad. "Jumtu" rauj nost konkrēti. Nerunājot par saturu arī pats ietvars - kā viss uzfilmēts - ļoti baudāmi.

Kevins Speisijs ir tik lielisks aktieris, taču, dzirdot pēdējā laika liecības, žēl, ka viņš izrādās ne tik lielisks cilvēks.

American Beauty
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]heda
Date:March 7th, 2018 - 06:43 pm
(Link)
"American beauty" gadījumā, lai tiktu līdz jumta raušanai, vajag kaut nelielu dzīves pieredzi - pirmoreiz skatoties, es garlaikojos un tiešām nesapratu, par ko citi smejas, otroreiz - lielisks, bezgala smieklīgs kino, trešo - traģikomēdija pārākajā pakāpē. Tagad pāris gadus nav redzēta, bail skatīties ;)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 7th, 2018 - 10:53 pm
(Link)
Pie šitā kombo derētu vēl "laime" vai kaut kā tā. Vismaz krindža ziņā vēl šaušalīgāks. Tagad pārskatot AB jau liekas omulīgs. Ķipa starp savējiem. :)
[User Picture]
From:[info]koks
Date:March 8th, 2018 - 02:41 am
(Link)
Skatījos pirmo reizi un lai gan neesmu vēl sasniedzis aktuālo vecumu, vairāk tomēr pavilka uz traģikomēdijas pusi ar skumīgu pēcgaršu. Par to dzīves pieredzi runājot, man šķiet, ka galvenais vismaz kaut kādā mērā zināt, kas ir krīze attiecībās un krīze dzīvē vispār, un laikam arī vismaz kaut kādai apkārtējo cilvēku vājprāta novērojumu bagāžai.
[User Picture]
From:[info]koks
Date:March 8th, 2018 - 02:47 am
(Link)
Bet vispār, man šķiet, ka reti kura filma sevī ietver tik daudz dažādu problēmu un situāciju vienkopus, kuri cieši savijas kopā savā starpā. Tas bija tāds "wow".