Apr. 3rd, 2014 @ 09:18 pm (no subject)
Ikdiena paiet domājot dažādas tālāk dzīvošanas stratēģijas (tas laikam labi, tātad ir izdzīvošanas instinkts), kā uztvert nevēlamas pārmaiņas kā savas komforta zonas paplašināšanos un tam līdzīgus populārās psiholoģijas niekus. Pagaidām apstājos pie tā, ka jābeidz domāt, ka dzīve man ir parādā kādu īpašu labsajūtu vai likteņa labvēlību, jāatmet augstprātība un jāpieņem viss notiekošais ar tādu pašu nesatricināmību, kā es pieņemu savas negatīvās rakstura īpašības. Laikam laime padara cilvēkus augstprātīgus.

Bez sirdssapēm (kas dažkārt kļūst fiziskas, nu kas tā par psihosomatiku) protams tas viss būtu īstenojams daudz mērķtiecīgāk - šobrīd apņemšanos un koncentrēšanos uz esību/patību ik pa laikam iztraucē pašnožēla, vēlme padoties un citi emociju pārpalikumi. Ņeh.
[User Picture Icon]
From:[info]mala
Date: April 3rd, 2014 - 09:50 pm
(ieraksts)
tām fiziskajām sirdssāpēm pie emocionālajām pat bija kaut kāds medicīnisks pamatojums. bet tas tā. turies. vēl viskautkā būs.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: April 3rd, 2014 - 09:51 pm
(ieraksts)
godīgi sakot, bieži par Tevi piedomāju - kaut kā spilgti atceros līdzīgu posmu Tavā dzīvē
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]mala
Date: April 4th, 2014 - 09:57 am
(ieraksts)
mjā..tas gan drošvien pagaidām nelīdzēs, visiem jau viss dažādi utt, bet varbūt ieskatam iespējamajās nākotnes perspektīvās - es pati to posmu protu neatcerēties. un, ja atceros, tad tikai kā stāstu, kas mani neskar.
varjaubūt, ka tāda aizmiršana ir radījusi arī kaut kādus zemūdens akmeņus, bet jūtamā veidā ir tikai miers un atvieglojuma sajūta par to laiku.
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: April 4th, 2014 - 12:27 am
(ieraksts)
to es nekad nesapratīšu - kāpēc, ja cilvēkam ir dranķīgi, ķermenis izdomā, ka tam jāpadara viss vēl daudzkārt draņķīgāk. dievs bija pilnīgs īblis, kad radīja cilvēku.
(ieliet vēl)
[User Picture Icon]
From:[info]neraate
Date: April 6th, 2014 - 01:07 pm
(ieraksts)
pamēģini padzert kādus vitamīnus ar magniju (magne b6 piemēram), man noņēma riktīgas sirdssāpes
(ieliet vēl)