Jan. 3rd, 2012 @ 01:41 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]kautskis
Date: January 20th, 2012 - 12:11 pm
(ieraksts)
Kāda dīvaina sakritība! Man arī ir nepopulārs viedoklis: man aplam krīt uz nerviem tādi pašpasludinātie psihiatri, kas ar tik dāsnu roku dala diagnozes -- tas vai tā uzvedas tā neadekvāti, tad jau noteikti būs garīgi slims. Un pēc tam patronizējoši piebilst -- there, there, es gan par mūsu slimajiem brāļiem un māsām nesmejos, e, cik es morāli pārāks par jums visiem. Vismaz es savā virzienā daudz labprātāk saņemu pavisam atklātas ņirgas, nevis tādu uzspēlētu, liekuļotu žēlsirdību -- nesmiesimies par tevi, garā vājo, jo tu jau neesi līdz mūsu līmenim izaudzis.

Starp citu, man pašam šķita, ka es par Kombuļu Inesi tik vien kā mazliet pasmīnu. Lai apskatītos, kā izskatās neslēpta ņirgāšanās, vari palasīt tos komentārus, kas pie tiem rakstiem ir Mango. Bet, protams, visi citi jau vienmēr visu zina labāk, gan par maniem kompleksiem, gan pāķiskumu, gan vēl kaut ko.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: January 20th, 2012 - 12:26 pm
(ieraksts)
Tavs ieraksts tika izmantots tikai kā piemērs un pārējais bija vispārinājumi attiecībā pret šādu attieksmi kā tādu, nevis konkrēti Tvau ierakstu, kas vienkārši "gadījās pa rokai".
Un lai arī es Tev aplam krītu uz nerviem, uzmanīgāk pārlasi manu t.s. "diagnozi". Es kā Tevis pašpasludinātais psihiatrs uzskatu un esmu manījusi irl, ka ir arī starpstāvokļi starp garīgi slimajiem un pilnīgi veselajiem. Ja tu visur saskati tikai dročījošu paštīksmināšanos un nespēju patiesi just līdzi (lai gan šajā gadījumā es to nedaru, man vienkārši žēl- ir starpība), tad tas kaut ko liecina par Tevi, nevis mani. Bet protam,s visi citi jau vienmēr visu zina labāk, gan par manu līdzjūtību, gan uzspēlētību, gan vēl kaut ko.
(un mango komentētāji mani nudien neinteresē, šī ieraksta mērķis bija izteikt izbrīnu par to, ka tas mēdz šķist smieklīgi arī visādi citādi prātīgiem cilēkiem, kāds man liecies arī Tu.)
(ieliet vēl)(Parent)