klasika

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cilvēkiem patīk lielas lietas. Lielas krūzes, lielas mājas, grandiozi plāni. Liels nekas un tāli ceļojumi. Cilvēkiem patīk lielas lietas. Lielas vannas, pilni šķīvji un daudz ambīciju. Kopš kura laika lielām lietām ir liela vērtība?
  • Re: .

    nu, izpausties jau var arī mazās lietās un tā, bet par šķīvjiem un krūzēm, - tīri ērtības labad arī es dodu priekšroku lieliem šķīvjiem un krūzēm, tā kā tēju dzeru daudz un ēdu arī daudz. dažreiz:) būtībā tas pats, ko saki par māju - vieglāk uzreiz visu sakrāmēt un saliet, lai nav desmit reizes pēc tam jāskrien un process jāatkārto:)
    domāju, ka lielās lietas sevi attaisno, ja pēc tā patiešām ir nepiecišamība. piem., ja man ir 10 bērni, es taču nedzīvošu komunaļņikā, bet mājā, vai milzīgā dzīvoklī.:)
    • Re: .

      Pēc jūsu abu komentāriem saprotu, ka esmu neprecīzi izteikusies. Detaļās nav sāls, kā par to runā, piemēram, interjera projektos, tas tā tīri profesionālā redze loka ietvaros. Plus vēl brīnās, ka cilvēki sevī izaudzina slinkumu, jo negribas 10 reizes iet krūzītē ūdeni ieliet vai 10 reizes bērnus taisīt, ja tā runājam, kopējot piemēra topiku.
      • Re: .

        atkal jāsaka - diemžēl, slinkāka radījuma par cilvēku laikam nav pasaulē. par to, ka detaļās nav sāls, saprotu, vnk izmantoju tevis sniegtos piemērus, lai būtu kolorītāk.
Powered by Sviesta Ciba