Comments: |
| From: | vedjmah |
Date: | February 18th, 2017 - 02:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Savu Lielbritānijā dzīvošanas periodu mūžam nožēlošu tādēļ vien, ka tā arī neaizbraucu uz Plymouth, kur varētu baudīt viņu, kā lēš, visvecāko džinu. Diezi vai kādreiz tik tuvu turienei tikšu. Un ja tikšu, tadpirkšu visdārgākās biļetes, lai taptu iemests viņu džindarīšanas burvībā. Un izbaudīšu ik sekundi.
Šis igaunis... Viņs ir truls. Nu, nav jau tā, ka mēs no mūsu ziemeļu kaimiņiem gaidām kādu ārkārtīgu proaktivitāti, bet, tanī pašā laikā, gribētos, lai šie ir bišku virs pussprāgušu zivju līmeņa.
Nu tad.
Šis džins ir visai interesants apraksta ziņā. Redziet, viņš skaitās "handcrafted" (atļaušos atgādināt, ka runa ir par destilētu šmigu. Handcrafted. Reflect on that). Pilnais apraksts uz etiķetes: "This handcrafted gin is slowly distilled from selected juniper berries. It is made with true craftmanship and refined by years and tradition"
Nu skaists apraksts, būtībā. Es neliekuļoju, da i neņirgājos, lai cik reti tā nebūtu. A kasīties - kasīšos. Selektētās kadiķogas... Nu, ok. Es esmu vācis šitās ogas LV. Džinniecības nolūkiem, jā, atpisieties. Tur nafig nav ko selektēt. Ja ir zaļa, tad būs pārāk sveķaina. Ja ir zila, droši vāc. Destilācijas procesā derēs. Viss. Citas gudrības nav. Citus augus katrs piemet pa savam.
"Slowly distilled" - vot, šis man griež ausīs. Destilēt nav obligāti lēnām, var arī normālā ātrumā. Ja nav idiots pie aparāta, tad rezultāts būs tāds pats. Līdz ar to, šis nav tas, kas manī vieš pārliecību par produktu. "slowly", ziniet. Nu nav tā kvalitātes zīme, nu nav.
Par krāftmanšipu un tradīcjām baigi nepiepiesiešos, tik vien, kā iesmiet par senajām igauņu džindarniecības tradīcijām. LOL, ne vairāk.
tas arī viss, ko par šo šķidrumu teikt.
rīgas šņabenēs arī ir dabūjami pavisam zolīdi džini, hendrikss un tankerejs un safrāna džins un vēl visādi viņu cienījami radinieki
Hm! Hendrikss man ir tā kā labākais, kas baudīts ever. Kā pēc idejas būtu jābūt, principā. Par safrānnieku man pat vesels ieraksts bija, bet tankerejs, ja domāts viņu smalkais 10nieks, uz mani tādus iespaidus neatstāja. Kaut kā viņi ir pamanījušies to dzērienu piebāzt ar garšu veicinošām vielām (atjaucot pēcdegustācijas pārpalikumus ar toniku, sanāca smuki opalescējošs, Tindala efektu demonstrējošs šķidrums), bet pati garša... Nez. Ne tā vērta, manuprāt.
parādīsi ierakstu par safrānnieku? starp citu, šņabenē hendriksam kā reiz ir atlaides :) | |