Neparedzēta reakcija - Pārdomas pēc darba dienas [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pārdomas pēc darba dienas [Jan. 26th, 2017|07:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Njā, viņu attiecības jau sen varēja nosaukt tikai un vienīgi par saspringtām; konstanti strīdi, nesaskaņas, nevēlēšanās vienam otru redzēt un pat atrasties vienā telpā, ar īsiem saskaņas starplaikiem šad un tad... Bet šodien, šķiet, ka šis pārītis - Teorija un Prakse - galu galā ir izšķīrušies, un devušies dzīvot tik tālu viens no otra, cik vien iespējams.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 27th, 2017 - 09:59 am
(Link)
Ctulhu teiktu, ka prosta jāizveido ''teoprakse'' kā abu disciplīnu sublimāts.
From:[info]kuzbas
Date:January 28th, 2017 - 03:29 pm
(Link)
Ikdienā nodarbojos ar puķu pavairošanu laboratorijā- audu kultūra `n shit.
Tava sāpe ir labi zināma, viena realitāte ir sarakstīta zinātniskajos pētījumos, bet kad gribi kaut ko no tā likt lietā, tad sākas brīnumu lietas.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:January 28th, 2017 - 05:43 pm
(Link)
M, jā. Tā vēl būtu mazākā sāpe. Ik reizi, kad redzu kādu reakciju vai procesu aprakstītu literatūrā, apskatos vairākus variantus, jo daļa allaž izrādās pilnīga makulatūra (tikai virtuālo papīru par dirsslaukāmo pārtaisīt nav iespējams, diemžēl) - un īpaši čābīgi, ja ir tikai viens vienīgs avots.

Šī ieraksta tapšanas pamatā gan lielākā škrobe bija par to, ka nesanāk lietas, kam ir jāsanāk, kas ir desmitgadēm sen zināmas, pārbaudītas, validētas, utt, utjpr. Kur visiem ir skaidrs un ir vispārpieņemts, ka jābūt , bet sanāk šitā.
From:[info]kuzbas
Date:January 28th, 2017 - 07:40 pm
(Link)
Jūuu, vai tad kad esi jau to darījis, un izpildi visu procesu kā toreiz, a bet šoreiz pēkšņi ir citādi. AAAA nu kas ir pa iemeslu?? Un tad var sākties krimiķa cienīga izmeklēšana, lai atrastu kas tad bija nepareizi, ja vispār bija nepareizi.