Neparedzēta reakcija - Dari tā vēl, un sauc mani vārdos [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dari tā vēl, un sauc mani vārdos [Apr. 21st, 2016|12:19 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādu laiku (neatceros, cik ilgu, bet visērtāk mēnešos mērāmu) atpakaļ, manā dzīvē parādījās noslēpumaina sieviete. Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka mūsu pazīšanās nebūs vis parasta - viņa vēlējās, lai mēs spēlētu lomu spēli. Kādu laiku to īsti nevēlējos, bet viņa ir visai uzstājīga. Turklāt viņa jau bija izdomājusi man Tēlu, un šim Tēlam - Stāstu.

Tātad, es esmu Anda. Īstenībā, tie ir 50% mana Stāsta. Otri - ka es nelieku mieru Daņilam. Un Noslēpumainā Sieviete (jo sev viņa, acīmredzot, vārdu nav izdomājusi) vēlas, lai es, Anda, tomēr lieku mieru Daņilam. Brīžiem parādās variācijas, proti, viņa vēlas arī to, lai es atšujos, lai saprotu, ka ir vēla nakts, un arī - kaut es sapūtu. Kopumā jāteic, ka iesākumā visai vienveidīga tā padarīšana bija.

Savas vēlmes Noslēpumainā Sieviete izsaka īsziņās. Parasti tās viņa sūta vēlās nakts stundās.

Pašā sākumā, kad nolēmu tomēr spēlēt pēc viņas noteikumiem, paklausīgi pieņēmu savu lomu. Paziņoju, ka viņa ir nokavējusi, un Daņila jau ir "šeit". Vēlāk, kad centos no šīs spēles izstāties, viņa man piešķīra jaunu lomu. Kļuvu par Andas tuvu draugu, kurš zina Andas numuru, un var piezvanīt Andai un pateikt, ka lai tak viņa liek mierā Daņilu.

Spēlei attīstoties, es arī esmu izvēlējies spēlēt "pa nopietnam" - esmu izdomājis sev citu Tēlu. Šis mans tēls ir vīrietis, kuram nav ne mazākās nojausmas, kas, pie velna, ir Anda, vai Daņila, vai pati Noslēpumainā Sieviete. Vēl šis vīrietis vēlētos, lai viņu nesauc par Andu, kā arī - lai viņam vēlās nakts stundās neviens neliktu nodot kaut kādus ziņojumus Andai (lai vai kas viņa arī nebūtu), pat ja tie ir tik svarīgi, kā, piemēram, "liec mierā Daņilu". Šis tēls gan Noslēpumainajai Sievietei nepatīk. Viņa atsakās to pieņemt, un cenšas visu laiku spēli pavērst iepriekšējās sliedēs, uzspiežot man kādu no viņas izvēlētajām lomām.

Vispār, tīri interesanta nodarbe. Esmu šo un to ieguvis. Piemēram, iespēju attīstīt savas īsziņu rakstīšanas prasmes - mans telefons joprojām nav vieds, un Noslēpumainā Sieviete komunicē krievu valodā, tāpēc tas nemaz nav tik vienkārši. Dažus anatomiskus terminus, īpaši tos, kuri pareizā locījumā un/vai ar attiecīgu priedēkli var apzīmēt ceļojuma galamērķi, esmu iemācījies uzrakstīt apskaužami ātri. Tāpat esmu ieguvis Andas tēla prototipa telefona numuru (lai parādītu, cik augstu šādu dāvanu novērtēju, nodemonstrēju savu prasmi populārāko krievu valodā lietoto anatomisko terminu izmantot četros dažādos variantos vienā īsziņā).

Vismaz pagaidām atkal tiek ieturēta pauze. Redzēs, kā notikumi attīstīsies. Šobrīd gan likšos uz auss, jo, kā teica Noslēpumainā Sieviete, "ночью людей нельзя тревожить" (tiesa, viņa vēlējās, lai es, Tuvs Andas Draugs, to paskaidroju Andai. Savā atbildē devu mājienu, ka šāds aicinājums šajā diennakts laikā izklausās visai ironiski. Precīzu citātu nesniegšu, vien piebildīšu, ka tas, saskaņā ar tikumības likumu, laikam nederētu mācību grāmatu saturam.)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]tessera
Date:April 21st, 2016 - 10:01 am
(Link)
Oho!
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:April 21st, 2016 - 10:16 am
(Link)
gadījumā nobloķēt nummuru nav labāka opcija?
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:April 21st, 2016 - 12:54 pm
(Link)
Telefons tādu opciju nepiedāvā, operators - piedāvā, bet par maksu, kas pārsniedz to, ko esmu notērējis šajā komunikācijā.

Turklāt reizēm dvēslei prasās kādu aizsūtīt uz trim burtiem, bet apkārt visi tik jauki un labi... :)
From:[info]ernuerna
Date:April 21st, 2016 - 01:55 pm
(Link)
Es arī laikam paturētu tīri izklaidei :)