обои - uz publiku vērsts ieraksts ar vardarbības elementu [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

uz publiku vērsts ieraksts ar vardarbības elementu [19. Sep 2008|19:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
zināmu apstākļu spiests, slaktēju lauku, lasot presi. un pie jums jau (izņemot pāris tiešām slimus slepkavstāstus) kaut ko tādu neviens nepārraida. tad nu uzskatu, ka jums būtu interesanti uzzināt, ka kazertā (caserta), kas ir netālu no neapoles un visos tās apkārtnes ciemos, kuros lētas dzīves apstākļos mitinās daudzi āfrikas ieceļotāji paralēli ar diezgan deklasētām kampāniešu ģimenēm, no kurām rekrutējas camorra, nupat kaut kas ir pātrūcis. kamēr visi strādāja uz vienu roku, viss bija kārtībā - melni puikas brauca uz romu tirgot camorras piegādātās viltotās LV somas, melnie skuķi slaistījās trūcīgos loriņos pa visām ceļu malām un ik pa brīdim bija redzamas baltos nēzdogos slaukām savas melnās mutes.
tak tagad laikam šamie ir gana nopelnījuši un sadomājuši emancipēties jaunā līmenī. sak, nafig mums te kaut kādi urlas (bet ja kāds domā, ka urlas-urlas dzīvo pļavniekos, oj'ku rūgti maldās - ar neapoles urlām salīdzināt nav iespējams vispār neko) jāuztur.

lūk, ar ko tas pagājušajā naktī beidzās:

X 6

premjeriņš, rīkotājiņš, mērkaķis (kurš mārketinga nolūkos pēdējā laikā tērpjas tikai melnā kreklā - sak, ievieš kārtību) tūliņ vēlreiz pazemos iekšlietu ministru, norīkojot aizsardzības ministru izvietot ielās l'esercito - regulāro karaspēku. bet citas izejas, šķiet, tiešām nav. aptuveni nojaušot kazertas ūķos izvietoto guerrigliu spēku samēru, tur nupat ies karsti kā domnā kādā.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:19. Septembris 2008 - 19:49
(Link)
O, publika lauž krēslus! Akurāt oktobra beigās grasāmies apmeklēt attiecīgo novadu. Ja vien Vezuvs tikmēr nebūs gājis atkal vaļā
From:[info]kinskis
Date:19. Septembris 2008 - 23:56
(Link)
vezuva vaļā iešana pilnīgi noteikti varētu nodrošināt ceļojumam papildu pievienoto vērtību. ja vien ar to nav domāta kāda uz šaujampulveri bāzēta uguņošana suburbos.
From:[info]chaika
Date:19. Septembris 2008 - 21:17
(Link)
kaut ko rīta lr1 ziņās par neapoles mafiju dzirdēju - nav tā, ka mēs te tiekam turēti informācijas badā
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:19. Septembris 2008 - 21:34
(Link)
čalis brūnajā jakā smīn?