|
[22. Jun 2008|12:53] |
iedomājos jāņus pēc kādiem 2 gadiem (t.i. kad atgriezīsimies). ogles kvēl, visi čakarējas ap spainīšiem, tikai es izvelku tādu pamatīgu t-kaula fiorentinas gabalu nosvilinu to liegi pa minūtei uz katra sāna un tad demonstratīvi ar zobiem plēšu asiņainas gaļas šķiedras, kamēr visi pārējie līķņā ar batereju gar mangāli un mēģina saprast vai tie skābie pikucīši jau izcepušies tā kārtīgi cauri vai tomēr vēl ne.
pēc tam, vicinot bāli apgrauzto kaulu, es sastādu pieņemšanas grafiku migā pie papardes zieda. kamēr tie tur sliktie pārējie pie ugunskura skābi atraugājas un pat dziedāt nejēdz. |
|
|
Comments: |
pieņemšanas grafiks un skābie pikucīši skan labi, bet nu vispār vajag tak mācēt marinēt!
es vairs nevaru. un nevelk - cik nu godīgi iespējams.
tas tāpēc, ka gavē? bet es tikko vienu asiņaino noliku pie vietas. zini, nekā par liellopa asinīm nav labāka. garša kopā ar vienu montepulciano d'abruzzo ir tāda, ka tu vienkārši piever acis. ā, un vēl kaula smadzenes - tas bija tāds gabals, tipa kājas šķērsgriezums (fiorentīnas T-kauls neviens kaut kā šodien neiepēra) - apkārt muskuļi, vidū kauls, kaulam vidū smadzenes. to visu ātru apsvilini, kaifo un beigās tās smadzenes ir tāds mazs, trekns punkts. pēc tāda vēl ēst desertu ir grēks nāvīgs.
..atkal te pavīdēja virkne smalku nosaukumu, par kuriem man nav ne mazākās jausmas, bet vienu gan uztvēru - tas viss izklausās varen kanibāliski.. P.S. & ne tikai tāpēc, ka man ir piespiedu gavēnis:)
viss cits, ko parasti ēd, neizklausās kanibāliski tikai tādēļ, ka to klāj bieza panējuma kārta, vai arī tam ir kāda zīmolvedības kantora izstrādāts nosaukums.
| |