Comments: |
tas tāpēc, ka gavē? bet es tikko vienu asiņaino noliku pie vietas. zini, nekā par liellopa asinīm nav labāka. garša kopā ar vienu montepulciano d'abruzzo ir tāda, ka tu vienkārši piever acis. ā, un vēl kaula smadzenes - tas bija tāds gabals, tipa kājas šķērsgriezums (fiorentīnas T-kauls neviens kaut kā šodien neiepēra) - apkārt muskuļi, vidū kauls, kaulam vidū smadzenes. to visu ātru apsvilini, kaifo un beigās tās smadzenes ir tāds mazs, trekns punkts. pēc tāda vēl ēst desertu ir grēks nāvīgs.
..atkal te pavīdēja virkne smalku nosaukumu, par kuriem man nav ne mazākās jausmas, bet vienu gan uztvēru - tas viss izklausās varen kanibāliski.. P.S. & ne tikai tāpēc, ka man ir piespiedu gavēnis:)
viss cits, ko parasti ēd, neizklausās kanibāliski tikai tādēļ, ka to klāj bieza panējuma kārta, vai arī tam ir kāda zīmolvedības kantora izstrādāts nosaukums.
| |