jautājums copētājiem! |
[11. Jan 2010|19:17] |
|
|
|
Comments: |
pastāsti, lūdzu, sīkāk. mans fratello vakarnakt šito bija nomakšķerējis, pati zivs ir caur mājsainiecības ierīces grilu jau ar to dieviņ, bet pieņi un aknas (ja tās ir aknas) stāv bļodiņā. kā tās aknas vispār izskatījās?
| From: | up |
Date: | 11. Janvāris 2010 - 20:32 |
---|
| | | (Link) |
|
taadas baltas, glumas klimpas. taas mencu aknas bija jaameercee aukstaa uudenii laikam6 stundas, uudenjus regulaari mainot. tad burcinaa iemeta citrona mizu, puslauru lapu, kaadu piparu, rozmariinu (ka nesamelojos vai tas bija viss, taa 100% nepiefikseeju), tad kaartu ar aknaam, tad atkal garshvielas un taa liidz burcina pilna. tad burcinju aizvaako (vinjam bij taas glaunaas ar aizvaazhamiem stikla vaakiem uz gumijas bliives) un liek katlaa liidz pashai augshai virstoshaa uudenii. no briizha kad uudens atkal uzvirst, taa leeenaam, uzmanot vaara 40 min-1 h. es saprotu, ka no taa taas aknas izdala savu sulu un ellju. tad celj burkas aaraa un (es nesaprotu kaa tas iespeejams), liek traukaa ar ledusuudeni, lai atri atdziest. un tad vinjas tur samarineejas ar taam garshvielaam. kad naak no burkas aaraa, tad ir taadas baltas un miikstas kaa sviests. uz rupjmaizes izskatiijaas taa, ka pirkstus nokost.
moins. man gan tās akniņas tikai divas. laikam metīšu ķibeņi feņi, ko tur cūkāt traukus.
| From: | up |
Date: | 11. Janvāris 2010 - 20:48 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ar 2 nav arshana. mosh uzcept kaut kaa?
| From: | up |
Date: | 11. Janvāris 2010 - 20:48 |
---|
| | | (Link) |
|
vinjam bija bljoda, droshvien kaadi 2 kg...
ō, akniņas ceptas eļļā, vienkārši ar sāli un piparāju, jōmajō, cik labas! uz mīkstas baltas maizītes.
tūliņ nomēģināšu pieņus (ceptus said a said).
| From: | up |
Date: | 11. Janvāris 2010 - 21:15 |
---|
| | | (Link) |
|
ej rataa, man, kungja slimniekam, shito visu staastiit! :D | |