pasta fatta a casa II (ilustrēts) |
[28. Dec 2009|22:15] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166342/2017) | From: | mamuts |
Date: | 29. Decembris 2009 - 12:09 |
---|
| | | (Link) |
|
Pelmeņi ar makaroniem... nu, skā-aic. Kas tas "prezzemolo un porro" ir? dilles?
:D laikam ņirgājies, ne? kādas vēl dilles itāliešu kukņā? pētersīļi un puravi.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166342/2017) | From: | mamuts |
Date: | 29. Decembris 2009 - 12:22 |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, es no itāļu kukņas tik briesmīgas, tūristiem domātas, picas zinu. :D Lasim jau dilles tīri labi piestāvētu. Pag, cik apmēram jāliek olas uz puskilo miltu? Un kādi milti vajadzīgi - kviešu tak, ne?
nu, man te bija kāda trešadaļa miltu pakas un es tur iemīcīju 3 vidējā izmēra olas. + kādu malku ūdens un vēl vienreiz rokas samitrināju. iesākumā parasti izskatās, ka ne sūda tur nesanāks, tomēr jāturpina mīcīt un mīcīt, kamēr, pēkšņi ir skaidrs, ka tomēr viss ir sanācis. uz puskīlo sanāks 5, pēc lōģikas. kādiem 3 cilvēkiem sanāks neliela pārēšanās :D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166342/2017) | From: | mamuts |
Date: | 29. Decembris 2009 - 12:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Agdies, agdies... Tātad, uz 100 g miltu 1 pauts. Toč, būs jāpaprovē - piegāzīšu mīklai klāt sāli da drusku saldās paprikas pulvera, krāsai, un apstīšos, kas no tā visa sanāks. :D Moš dilles ar' labi izskatīsies? :DDD | |