обои - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

šis bija iecerēts kā komentārs pie džeinas ieraksta, bet sanāca pagarš un bezgala neobektīvs 13. Okt 2009|17:33

kinskis
s.c., jau ilgāku laiku es saviem vecākiem uz ziemassvētkiem esmu dāvinājis preses abonementus. kādus pēdējos 3 gadus līdz ar preses cenu kāpumu tie bija reducējušies uz skaitā diviem - rl un dienu.
nu lūk. šogad būs citādi. rl visdrīzāk paliks, bet par dienu es vairs savu naudu nemaksāšu. un vienīgais iemesls te ir tāds, ka kā maksājošs klients esmu sasodīti cimperlīgs. bet visa šī te pēdējo dienu šmuce ir pārkāpusi pēdējās solīda laikraksta robežas, kas daudzās jomās arī bez visa tralmaka jau tā bija pienākušas kritiski tuvu. šo atļaujos apgalvot, jo ļoti labi atceros gan to biezo papīru, uz kura tika drukāti pirmie dienas numuri, gan pāris gadu vēlāk sestdienās turpinājumos publicētos keruaka dharmas blandoņas.

kopumā ņemot, pēdējie noteikumi ir bijis tikai sīks impulss beidzot atteikties no dienas lasītāja identitātes, kas jau tāpat nebija diezko pārliecinoša. (fū, darīts :) bet citādi, viss gan jau būs tikai labāk - diena atbrīvosies no tās savas krampjaini sarauktās pierītes un kļūs fifīgāka, savukārt brīvie radikāļi, ļoti ceru, savāksies izveidot vēl kādu dienas preses kanālu, kas vismaz iesākumā varētu būt BEZ CENZŪRAS, BEZ KORPORATĪVĀ TIZLUMA, BEZ VĒLMES NOPELNĪT PAR KATRU CENU (caps lock ņe moj, ja toļko pomesķil crtl+v)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.