Comments: |
dievinjtetinj, ko tad citu darbadienas pusdienas laikaa vajag? un ko vispaar shajaa discipliinaa citu iespejams izgudrot labaaku, lai tas nesaktu izskatiities pec tizlas poozeeshanas? manupraat jums tur izdodas bezkompromisu chikenieks peec visiem kriteerijiem, kas viena restorana gadijumaa ir butiski. lidz pat tadam no jums isti neatkarigam jomam, ka apmekletaji, vispareja publika, kas vismaz kados gadijumos pie jums ienak ari pavisam nejaushi. man ljoti patika, patiesi. un paldies jo sirsnigs par uzaicinajumu, mes ljoti labprat tam atsauksimies. augusta sakums, tatad, aha.
p.s. zhurnalistei ari ljoti patika, un vinja pati sasoliijaas jus rekomendet rietumshveices lasitajiem, ja nu kads izdomas pec shi raksta doties shurp.
| From: | skuka |
Date: | 21. Jūlijs 2009 - 12:09 |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, nu paldies, tad viss labi! Bet publika - nu, tā arī nemaz nevar teikt, ka ir no mums neatkarīgs apstāklis. jo interjerā ir kaut kas tāds, kas zināma veida publiku atgrūž, zināma veida - pievelk. mums ir daži angļu kundziņi, kuri jau nāk kā uz "savu vietu" - garajās brokastīs ar vīnu un laptopiņu. cilvēki nāk atpakaļ, un tas ir ļoti labi. Starp citu, šonedēļ ir ļoti labs šefpavāra piedāvājums (nevis lētās biznesa pudienas) - sviesta papīrā cepta bute. Tā bute gan nāk no Francijas, jo Latvijā viņas vēl ir plānas. Bet svaiga, nesaldēta. Lieliska. No sirds iesaku. | |