Comments: |
tas ir tas, ko pārdod paciņās (ok, arī uzdodas par ražotu marokā), un uz kura visās eiropiešu valodās uzrakstīts, ka jāgatavo aplejot ar verdošu ūdeni proporcijā 1/1 - gatavs 15 minūtēs (gibt's doch gar nicht). kad uzbriedis, tad tajā jāieliek ķipiņa sviesta, un var mažīt ar ko vien ienāk prātā. redz, šis ieteikums mani nekā pārāk nepārliecināja. turklāt tas couscous, ko ēdu pantelleriā, bija ar jūras jaukumiem. pēc galaprodukta spriežot recepte bija kaut kas uz to modi, kā stāsta džeina. tb, tur nebija graudo klājums ar aizdara pikuci vidū, bet gan tāds homogēni izmaisīts ēdamais, viss juku jukām, kā tādā risoto.
From: | |
Date: | 17. Aprīlis 2009 - 10:51 |
---|
| | | (Link) |
|
velns, es atcerējos, ka man nemaz nav tāda sieta, kā veģma rakstīja! | |