|
17. Apr 2009|00:02 |
Vistas vietā ņem pīli un gatavo čuguna pannā uz lielas liesmas ātri apcepjot un tad liekot sautēties katlā kopā ar lielos gabalos sagrieztiem burkāniem/brokoļiem/pākstīm, pa virsu tvaikos sautējas kuskuss. Finalizējot kuskuss tiek pie bikumiņa eļļas, dārzeņi pie smalki rīvētas žāvētas paprikas un putns pie bikumiņa čilli. uzdzer apelsīnu suliņu Ēdiens īstenībā izdodas ļoti maigs, tā kā esmu produktu dabīgo garšu fane spēcigās/smaržīgās garšvielas lietoju pa lielam medicīniskos nolūkos.
Vēl viena barbariskā versija ir libāniešu kaftu mišuē jeb tīras gaļas kotletes ar kanēli un piparmētrāmm iekšā, sairdināt maltas gaļiņas formātā un sajaukt ar tvaicētu kuskusu. Piedevā, lai nav sauss, var piepilināt eļļu un pierīvēt cietu, smaržīgu sieru. tas tā, brokastiņai:)
Un jūras veltes pašas par sevi ir tik jēdzīgas, ka pavalgs ir sekundārs, nav nācies ēst neko negaršīgu, ja tam klat ir kkas no jūriņas izzvejots.. |
|