|
16. Apr 2009|14:33 |
Vēlējos tomēr uzsvērt, ka Marokas iedzimto izpratnē jebkāda ēdiena, tai skaitā kuskusa, gatavošana ūdens klātbūtnē ir nesaprotama, kaitīga un aplama! Apliet kuskusu ar ūdeni ir neiedomājama ģeķība un tas 'is not good for my stomach', kā sacīja vietējie pēc tam, kad bija nobaudījuši kempingā mūsu uz prīmusa pašgatavoto kuskusmiksli. Velns viņu zina, vai tas ir tā tamdēļ, ka vēsturiski viņiem ūdens nav bijis, vai ir bijis tik maz, ka visiem nepietiek, vai arī, ka ir pietiekami liela varbūtība, ka peļķē atrastais ūdens varētu būt indīgs, sabojājies un baktericiozs (vienīgais racionālais skaidrojums, ko mēs ar ceļabiedru spējām noģenerēt šīm ūdensbailēm ēdiena gatavošanā), svarīgi ir lietot tikai eļļu un augu/dārzeņu iztvaikošanas produktu. |
|