обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[1. Feb 2009|12:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
viens diezgan ērmots fakts no pagājušās nedēļas gaitām. pēc ilgiem mūzikizdevniecību ignōra gadiem esmu pats par savu naudu, turklāt pie pilnas sajēgas būdams, iegādājies skaņu kompaktdisku. nē, nudien nekas no 'livello raffinatissimo' tas nav, gluži otrādi, rūdītam snōbam šajā mirklī ir jāsarauc deguns dziļvagās. runa ir par banālu corriere della sera izdevumu kolekciju, ko katru nedēļu iespējams iegādāties preses kioskos līdz ar laikrakstu, ciktāl tas attiecas uz disciplīnu kā tādu. tās ir 25 dažādu skaņražu ōperas (snōbi degunus neatlaiž, bet sarauc vēl kādu nieku grumbainākus), katra tiek pārstāvēta ar kādu vēsturisku ierakstu, no kuriem pats svaigākais, ja pareizi atceros, ir no pagājušā gadsimta 90to gadu sākuma (tā turēt, snōbi, nehaltūrēt). ieraksti ir fasēti tādā cietvāku grāmatas formātā, iestiprināti tās pēdējā vākā, kamēr grāmatas apjomu veido iekšalapas, klātas ar aprakstiem par skaņraža radošo veikumu un konkrēto ierakstu, libreta darbības kopsavilkumu + pilnu libreta tekstu. turklāt ilustrācijas un mākslinieciskais noformējums ir dievīgs (snāpšotus raudzīt te)
pirmais izdevums bija verdi traviata un man tā izmaksāja apaļu euro (degunus, snōbi, degunus). atsevišķus brāņus esmu jau noklausījies un cita starpā teju ar zināmu pārsteigumu atcerējos, cik dievīgi skaista ir traviatas uvertīra (snōbiem deguni no raukuma sprieguma pašamputējas).
steidziet ka uz klīniku ar deguniem ledus maisiņā, mīļie snōbi, es tikmēr pagudrošu, kāds vīns man te labāk ies klāt, kad pēcpusdienā atvēršu balkona durvis, lai pavasarīgie saules iesildītie vēji liegi piepūš aizkarus, izņemšu no cietajiem vākiem plati, ielaidīšu to manā mājas miniteātrī un atsēdies uz dīvana baltā pārvalka pavēršu lappuses un ar inteliģenti tuvredzīga cilvēka grimasi, sekojot muzīkālajam matēriālam, metīšu aci lapu rakstos, kur stāvēs rakstīts kas aptuveni šāds:

TUTTI
Ben diceste le cure segrete
Fuga sempre l'amico licor.
(te es nedaudz pie sevis tā zinīgi iesmiešos - khm-khm-khm) (..)
Beviamo.
(..)
Si', si', un brindisi.
(..) (..)
Adio!
(Partono alla destra.)
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:1. Februāris 2009 - 13:45
(Link)
"kad pēcpusdienā atvēršu balkona durvis, lai pavasarīgie saules iesildītie vēji liegi piepūš aizkarus" ir kā duncis mugurā vidējam latvietim, kam tagad ārā -14 un deguns gandrīz pašamputējās, kad naktī bij apmēram 20min jānāk kājiņām mājās.
From:[info]kinskis
Date:1. Februāris 2009 - 13:52
(Link)
šo dunci jūs esat abonējusi, atzīstiet godīgi.
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:1. Februāris 2009 - 14:04
(Link)
Bet man to abonentu mājas sesks uzdāvināja, pats tikko atzinās šajā nodarījumā.
From:[info]kinskis
Date:1. Februāris 2009 - 14:37
(Link)
ļoti interesanti. kāds tāds sesks?
[User Picture]
From:[info]violets_t
Date:1. Februāris 2009 - 14:55
(Link)
tas ir tāds mazs radījums, kas šādos otrajos rītos taisa kapiju un cepina omleti un vēl visādi rūpējas par labsajūtu un izdzīvošanai nepieciešamo smieklu devu.(pārlasot secināju, ka par šo pilnīgi noteikti radīsies greizas asociācijas:)
bet ar to abonēšanu gan nošāva mazliet greizi :D
From:[info]kinskis
Date:1. Februāris 2009 - 15:04
(Link)
komplimenti seskam, godīgi! pat ja gadās nošaut greizi, ja.
From:[info]merkela
Date:1. Februāris 2009 - 14:45
(Link)
slikti izglītota biroju žurka sajūsmā spiedz :)
From:[info]formica
Date:1. Februāris 2009 - 16:35

iesildītie vēji liegi piepūš

(Link)
nelietis :P